K Williamovi a Kate vraj opäť priletí bocian

K Williamovi a Kate
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2016-02-16 13:30:08 |

O tehotenstve Kate sa špekuluje snáď od chvíle, keď si začala s princom Williamom. Niet divu, že dvojnásobná mamina by mala byť podľa niektorých médií opäť v očakávaní.

Na to, či sa informácie o najnovšom Katinom tehotenstve potvrdia alebo nie, si počkáme ešte pár týždňov. Ak sa prirodzene štíhlej vojvodkyni, ktorá má doma ešte ani nie trojročného syna Georga a trištvrteročnú dcérku Charlotte, začne pod oblečením črtať bruško, požehnaný stav neutají.

Sympatická manželka britského princa už dávnejšie vyhlásila, že túži po veľkej rodine a tak nie je vylúčené, že ďalší urodzený potomok je naozaj na ceste. Je však otázne, či by si naozaj trúfla v tak krátkom čase na ďalšie tehotenstvo po tom, ako si odtrpela prvé mesiace pri obidvoch deťoch. Okrem toho, po pôrode Charlotte jej lekári ďalšie tehotenstvo neodporúčali.


Princ William je vďaka deťom emotívnejší


Magazín OK!, ktorý informáciu o treťom tehotenstve Kate priniesol tvrdí, že ju získal z veľmi dôveryhodného zdroja z Buckinghamského paláca a to ešte nie je všetko! Vojvodkyňa vraj nosí pod srdcom nie jedno, ale dve deti a tak by o niekoľko mesiacov mohli byť Wiliam s Kate štvornásobnými rodičmi.

Teóriu o Katinom tehotenstve do istej miery potvrdzuje aj to, že keď sa pred pár dňami vracala do svojho sídla Anmer Hall v Norfolku, zvolila si ako dopravný prostriedok súkromný vrtuľník. Zvláštne je, že kráľovná Alžbeta II., ktorá išla v ten istý deň rovnakým smerom – oddýchnuť si do svojho sídla Sandringham nachádzajúceho sa neďaleko Anmer Hallu, sa uspokojila so 40-minútovou cestou vlakom. Kate je pritom vnímaná ako šetrná a preto jej rozhodnutie uprednostniť pre vlakom vrtuľník mnohých šokovalo. Veď za párminútový let zaplatila v prepočte 3900 eur, zatiaľ čo vlak by ju vyšiel na necelých 80 eur.

Ak však trpí tehotenským nevoľnosťami, je to celkom pochopiteľné. Oficiálne tehotenstvo nikto nepotvrdil, ak by to však bola pravda, určite to už kráľovská rodina dlho neutají. Kate by teraz mala byť v 12-týždni a ak má v brušku dvojičky, onedlho jej vykukne.

(Táto fotka vznikla pred týždňom a zatiaľ sa teda žiadne bruško vojvodkyni nečrtá.)

Nech je tak či tak, zatiaľ sa môže Kate sústrediť na princa Georga a princeznú Charlotte. Kým princeznička, ktorá začiatkom mája oslávi prvé narodeniny, si užíva plnými dúškami maminu prítomnosť, George už niekoľko týždňov „zarezáva“ v škôlke. Podľa zdrojov z okolia urodzeného páru sa mu tam veľmi páči.

Rodičia môžu byť na neho hrdí. „Princ George začal hovoriť omnoho skôr ako iné batoľatá v jeho veku,“ prezradila herečka Sophia Winkleman, ktorá je ženou lorda Fredericka Windsora, syna jedného z kráľovniných bratrancov. Jej dcérka Maud sa s malým princom hrala počas návštevy rodiny v Kensingtonskom paláci krátko pred narodením Charlotte, keď ešte škôlku nenavštevoval. Vtedy ešte ani nie 20-mesačný George hovoril podľa Winkelman, ktorá si zahrala napríklad v sitcome Dva a pol chlapa, už veľmi čisto, čo nie je v tomto veku úplne bežné. Možno preto predpokladať, že v škôlke patrí k šikovným deťom.

(Herečka Sophia Winkleman sa vďaka sobášu s lordom Frederickom Windsorom stala súčasťou kráľovskej rodiny.)

 

Fotogaléria


Foto: royal.gov.uk, profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia