Pozrite, ako sa tomuto otcovi podarí uspať bábätko!

Pozrite, ako sa tomuto
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-02-10 13:30:19 |

Uspať bábätko je občas riadna fuška. Klobúk pred každým, kto si s tým poradí. Ako tento otecko, ktorý našiel pre svojho malého syna perfektne fungujúci trik – hudbu!

Tie uspávanky majú vážne čosi do seba. Veď pozrite. David Motola z Utahu pridal na YouTube video, na ktorom hrá pre svojho päťmesačného synčeka Samuela po svojom upravenú verziu uspávanky (Lullaby) od Johannesa Brahmsa na klavíri. Drobček mal práve zlé obdobie, keď pre bolestivý zápal stredného ucha nevedel takmer vôbec spávať, no toto na neho zapôsobilo!

David spočiatku nepredpokladal, že Samuel tak rýchlo zaspí, chcel ho hlavne upokojiť. „Uspávanka od Brahmsa bola vždy mojou obľúbenou a tak keď Sam nevedel v noci spať pre bolesť ucha, povedal som si, že vyskúšam improvizovať,“ povedal. Ako dodal, nahrával sa pri tom, aby mohol sledovať, či Samuel zaspáva alebo nie. Sám bol prekvapený, ako rýchlo sa dostavil výsledok a ubolený drobček pokojne zaspal. Odvtedy mu skladbu hráva často a vždy ho uspí.

("Samuel, inšpirácia pre moju Uspávanku," napísal David k tejto fotke na Facebooku.)

Tak sa zdá, že Samuel nie je jediným bábätkom, ktoré začalo zaspávať pri melódii inšpirovanej Brahmsovou uspávankou. Video žne úspech na YouTube aj na Facebooku. David sa prejavil ako šikovný obchodník a už aj vytvoril stránku, cez ktorú si možno skladbu za malý poplatok stiahnuť.

 

David má s manželkou Molly doma už dvoch starších chlapcov – štvoročného Izáka a dvojročného Ezra.

("Moja rodina, moja inšpirácia", píše na Facebooku David.)

Fotogaléria


Foto: youtube.com, Facebook.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia