ELLE po prvýkrát na titulke s dojčiacou mamou!

ELLE po prvýkrát na
Ilustračné foto
Zdroj: Elle
2015-05-26 06:00:10 |

Vôbec to neplánovali, no nakoniec bude júnovú titulnú stránku prestížneho módneho magazínu ELLE zdobiť fotka modelky Nicole Trunfio, ktorá dojčí svojho synčeka menom Zion Rain.

Pre tento „krok do neznáma“ sa rozhodla austrálska redakcia magazínu. Pôvodne prišla 29-ročná supermodelka, ktorá sa len prednedávnom stala mamou, na bežné fotenie. Hlavnou hviezdou mala byť ona, nakoniec sa hlavnou témou exkluzívnej titulky stalo dojčenie a aj keď sa magazín ešte ani neobjavil na pultoch, už vyvoláva kontroverzné reakcie. Jedno je isté – predaj tohto čísla bude viac ako dobrý. Aj keď nejde o prvú modelku, herečku či speváčku, ktorú sme mali možnosť pri dojčení vidieť, v ELLE sa k takémuto "revolučnému" fotografovaniu doteraz nedostali. 

(Dojčiaca modelka so synom na titulnej stránke)

Ako fotka s dojčiacou modelkou vznikla? Nicole si priniesla na fotenie aj svojho drobčeka, ktorého dojčí. Počas fotografovania ho samozrejme potrebovala prebaliť aj nakŕmiť a v jednom takom momente, práve keď ho dojčila, si fotograf Georges Antoni uvedomil, aké je to dojímavé a pekné. „Nebolo to naplánované. Ziona bolo treba nakŕmiť a keď sme videli ako s Nicole nádherne vyzerajú, jednoducho sme ich presťahovali na scénu," opisuje šéfredaktorka austrálskeho ELLE Justine Cullen.

(Pripravená je aj dcentnejšia verzia)

 

K fotografii sa vyjadrila aj samotná modelka, ktorú fotka dojala k slzám. „Nie je nič silnejšie a krajšie ako materstvo. Posledná vec, ktorú som chcela, je kontroverzia, takže prosím, berte to ako to je a dovoľte nám dojčiť na verejnosti, nie je nič horšie ako matka súdená za to, že kŕmi svoje hladné dieťa," napísala na Instagram. „Som taká hrdá na túto titulku a na to, čo to znamená. Samozrejme, bežne pri dojčení takto nevyzerám, ale myslím, že je to odkaz pre všetky ženy tam vonku, či už dojčia alebo nie, že my sme porodili, sme ženy, sme matky,“ dodala.  

Supermodelka porodila chlapčeka v januári svojmu partnerovi Garymu Clarkovi.

 

Prečítajte si tiež:

Najrealistickejšia fotka, akú ste kedy videli

Trapas Meryl Streep pre prsia plné mlieka

 

 

 

 

 

Fotogaléria


Foto: ELLE
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia