Angeline a Bradovi vraj pribudne ďalšie dieťa

Angeline a Bradovi vraj
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk
2015-04-20 13:01:14 |

Už koncom leta by sa súčasťou veľkej rodiny hereckých hviezd Angeliny a Brada malo stať sýrske dievčatko. Hlavní aktéri však tieto vraj zaručené informácie zatiaľ nepotvrdili.

O novinke svetoznámej rodiny, ktorú okrem slávnych rodičov tvorí šesť detí, informuje online verzia denníka Mirror. Ako píše, veľvyslankyňa OSN Angelina pri svojej nedávnej ceste do Sýrie vyhlásila, že ju premáha smútok, keď vidí na vlastné oči koľko detí bez domova žije vo vojnou zničenej krajine. Charizmatická herečka chce vraj rozšíriť rodinu o ďalšieho sirotka aj napriek nedávnym zdravotným problémom.  Spolu s Bradom usúdili, že nastal ten správny čas prijať ďalšie dieťa, ktoré v pôvodnom prostredí nečaká žiadna budúcnosť. Síce sú to zatiaľ skôr špekulácie, no hovorí sa o dievčatku.  


Celebritní rodičia a ich dvojičky


Po tom, ako minulý mesiac Angelina podstúpila obojstrannú mastektómiu, vlastné deti už mať určite nemôže. To jej však nebráni otvoriť srdce pre ďalšiu adoptovanú ratolesť. O tom, že sa dokáže o ňu postarať, niet pochýb. Život v slávnej rodine si vďaka jej ľudskosti užívajú už tri adoptované deti: 13-ročný Maddox z Kambodže, 10-ročné dievčatko adoptované z Etiópie Zahara a 11-ročný vietnamský chlapček Pax. Okrem nich sú Angelina a Pit, ktorým prischlo pomenovanie Brangelina, rodičmi troch biologických detí – osemročnej Shiloh a šesťročných dvojčiat Knoxa a Vivienne.

Rodinka vyvolala nedávno rozruch, keď sa všetci spoločne vybrali na vystúpenie Michael Jackson show v podaní Cirque du Soleil v Las Vegas. Na snímke zľava Pax, Angelina, Maddox, Zahara, Vivienne, Knox a Shiloh.

Prečo sa rozhodli práve pre leto? Lebo práve v tomto období sú pracovné kalendáre potenciálnych rodičov relatívne prázdne a tak budú mať čas venovať sa novému prírastku do rodiny. Angelina verí, že na svoje 40-te narodeniny, ktoré oslávi v júni, bude už zdravotne úplne v poriadku, no to, čo ju najviac poteší, bude vraj podľa jej slov ďalšia spokojná detská tvár pri jedálenskom stole. Verme, že je to pravda a vďaka Angelininej láske k deťom pribudne na svete ďalší šťastný človiečik.

 

Prečítajte si tiež:

Celebritní tatinovia, ktorí "stoja za to"

Beckhamovci a ich deti sú pre Britov vzor modernej rodiny 

 

 

 

Fotogaléria


Foto: wikimedia commons, profimedia.sk
Zdroj: mirror.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia