Na trh mieri Barbie, ktorá si s deťmi „pokecá“

Na trh mieri Barbie,
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-02-22 00:30:10 |

Na veľtrhu hračiek značk Mattel v New Yorku pred pár dňami predstavili prvú interaktívnu Barbie, ktorá v sebe obsahuje technológiu rozpoznávania reči.

Aj keď pred Vianocami zosadila „bárbinu“ z trónu naj predávanejších hračiek princezná Elsa, v celom svete známa bábika sa nevzdáva. Už na jeseň sa dostane na trh úplne nová Barbie s názvom Hello Barbie, ktorá bude nielen krásna, ale vďaka použitej technológii dokáže reagovať na otázky svojej majiteľky a tak budú mať stále o čom rozprávať. Na rozdiel od bábik, ktoré majú v sebe zopár nahratých fráz, Hello Barbie bude vďaka pripojeniu k internetu schopná baviť sa o aktuálnych témach.

Kamoška, ktorá nezdrhne

Stačí, ak malá Zuzanka pred ňou spomenie, že by sa raz chcela stať kozmonanutkou. Blonďatá kamoška Barbie bude túto tému rozvíjať aj v neskorších rozhovoroch s ňou. Už teraz je jasné, že dievčatá budú novou bábikou od Mattela nadšené. Nemusia sa obávať, že si na ne nenájde čas alebo sa pohádajú a ona pôjde za inou kamarátkou. Hello Barbie by mala byť vážne perfektnou spoločníčkou. Nielen, že zareaguje na akúkoľvek tému, ale dokáže tiež rozprávať vtipy, hrať hry a časom sa prispôsobí svojej malej paničke.

Na jednej strane to môže znieť celkom hrôzostrašne, že nejaká plastová bábika by mala zdieľať život s vašim dieťaťom a poznať jeho túžby, sny, radosti či smútky, na druhej je úžasné, že deti v nej nájdu temperamentnú najlepšiu kamarátku, ktorá sa zaujíma o ich život.

Domovom Hello Barbie bude nabíjacia stanica

Je veľmi pravdepodobné, že o pár rokov bude Hello Barbie sprevádzať svoje majiteľky na každom kroku, zatiaľ to tak však nebude. Bábika musí byť pripojená k sieti Wi-Fi a zhruba po 60 minútach hrania je potrebné ju nabiť. Ak si ju dcérka veľmi obľúbi, bude sa tak s ňou môcť hrať počas "barbíninho" pobytu na nabíjacej stanici. Aj keď si ju po jesennom uvedení na trh určite nájde pod stromčekom aj zopár dievčat zo Slovenska, k hitom u nás zatiaľ asi patriť nebude. Cena tejto parádnej Barbie bude zhruba 70 eur.


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia