Obávaný boxer sa pochválil dcérou

Obávaný boxer sa pochválil
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2014-12-27 00:15:58 |

Ukrajinský boxer Vladimír Kličko, pred ktorým majú rešpekt všetci súperi, pri svojej maličkej dcérke úplne mäkne. Fanúšikom sa pochválil spoločnými fotkami.

Malá Kaya Evdokia, ktorú Kličkovi porodila americká herečka Hayden Panettiere, prišla na svet 9. decembra. Hrdý tatko sa dva týždne po tejto nádhernej udalosti pochválil spoločnými zábermi aj na Instagrame. V jeho rukách vyzerá Kaya, ktorá  po pôrode vážila približne 3650 gramov a merala necelých 51 centimetrov, ako maličká bábika.

Zdá sa, že kuvičie hlasy, ktoré tvrdili, že pár Kličko – Panettiere spolu nežije a ich vzťah je pred krachom, sa mýlili. Aspoň podľa fotiek sa zdá, že všetko je v poriadku a drobček bude vyrastať spolu s maminou aj tatinom.  „Sme šťastní a veľmi ju milujeme!“ tvrdia svorne.

 

Hayden, ktorá sa na rolu mamy veľmi tešila, si tehotenstvo užívala. Dokonca nemala problém zverejniť fotku v bikinách, keď už mala riadne veľké bruško. „Materstvo je podľa mňa tá najkrajšia a najúžasnejšia vec. Cítim, že som sa narodila pre to, aby som bola matkou,“ vyhlásila dávnejšie. Zatiaľ nevie odhadnúť ako tehotenstvo ovplyvnilo jej postavu a tvrdí, že to ani nerieši. „Stále sa však snažím prísť na to, čo sa na mojom tele zmenilo. Uvidím, čo z toho je dočasné a čo trvalé,“ hovorí drobná herečka, ktorá sa preslávila ako roztlieskavačka Claire Bennet zo seriálu Hrdinovia (2006 - 2010).

 

Vychutnajte si pohľad na rešpektovaného, takmer dvojmetrového obra, s 51 centimetrovou dcérkou v náručí

 

Fotogaléria


Foto: instagram, profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia