Ockovia, rozmýšľate čo s načatým víkendom?

Ockovia, rozmýšľate čo s
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-10-18 12:01:32 |

Sedíte pred telkou a sem-tam vám zablúdi pohľad na pivné bruško, ktoré vám nerobí práve radosť? Skúste s tým niečo urobiť... Zapojte aj deti, pohyb predsa utužuje zdravie.

Veľké brucho a žiadne svaly? To sa dnes nenosí. Staňte sa znovu tým atraktívnym mužom, akým ste určite boli pred pár rokmi. Vôbec netreba utekať hneď do posilňovne alebo kupovať nový bicykel. Ak máte doma ratolesť, nič viac nepotrebujete. Zacvičte si s ňou.

Pozrite si ocinov na týchto videách, ktorými by ste sa mohli inšpirovať. Výsledkom je nielen to, že sa na nich vážne dobre pozerá, ale ako vidno, riadnu silu majú aj ich deťúrence. Malinká Lilly robí kľuky pomaly lepšie ako ktorákoľvek školáčka a šesťmesačný drobec sa "ľavou zadnou" udrží na tyči, s ktorou tatino cvičí. To však nie je všetko, súčasťou riadneho cvičenia sú predsa aj "brušáky." Čo myslíte, zvládol by to aj váš malý miláčik?

 Polhodinku denne alebo aspoň párkrát za týždeň si dokáže nájsť snáď každý. Okrem toho, že cvičením si spevníte svoju postavu a budete budovať dobrý návyk na pohyb u dieťaťa, ešte aj ušetríte a aktívne strávite s rodinou viac času. To je dosť dobrých dôvodov dvihnúť sa od telky a ísť na vec. Prajeme veľa zdaru. 

 

 

 


Foto: youtube.com
Zdroj: youtube.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia