Krásna Adriana Sklenaříková šokovala! Hazard so ŽIVOTOM? Pozrite sa, čo robila so svojou dcérkou

Adriana Sklenářiková
Adriana Sklenářiková
2023-12-13 19:30:00 |

Adriana Sklenaříková sa stala maminou v neskoršom veku. Vytúženú dcérku Ninku priviedla na svet ako 46-ročná. Top modelka je ale dôkazom, že na materstvo nikdy nie je neskoro. A ani na adrenalín, ktorý kráska dopriala sebe i dievčatku. Nevystavili sa však týmto nebezpečenstvu?

O niekoľko dní tomu bude rok, čo Adriana Sklenaříková šokovala verejnosť svojím rozchodom s marocko-francúzskym milionárom Aramom Ohanianom. Dvojica tesne po Vianociach oznámila, že už netvorí pár.

Počas ôsmich rokoch manželstva sa jedna z najkrajších Sloveniek a podnikateľ dočkali aj veľkého zázraku, ktorému dali meno Ninka. Dievčatko rastie ako z vody, pričom v auguste oslávilo päť rokov.

Svetoznáma top modelka svoju princeznú na Instagrame veľmi nezverejňuje. Nedávno sa ale podelila o prekvapivo poriadne adrenalínový zážitok. ,,Prvé preteky,” napísala Adriana k videu, na ktorom spolu jazdia pravdepodobne na štvorkolke.

Okrem šťastných úsmevov sa však nedá nevšimnúť, že ani ona, ani jej malá Ninka nemajú na hlave ochrannú prilbu. A to veru nie je najzodpovednejšie rozhodnutie, čo poviete?


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: instagram/adrianakarambeusklenarikova

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia