Nachytajte svoje deti

Nachytajte svoje deti
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2014-04-01 12:35:24 |

Už sa vám dnes podarilo urobiť si z niekoho blázna? Nevynechajte ani svoje deti. Prinášame vám niekoľko jednoduchých návodov, ako drobcov nachytať.

1. Farebné mlieko

Do tetrapakovej krabice s mliekom pridajte pár kvapiek potravinárskej farby. Nechajte dieťa, nech si samo naleje a vy sa už len kochajte jeho prekvapeným výrazom, keď uvidí napríklad modré mlieko. Ešte viac to môžete okoreniť kamennou tvárou a dodatkom, že v obchode mali špeciálnu edíciu mlieka priamo od fialovej kravy Milky.

2. Slaná kefka

Do pohára s vodou pridajte dve-tri lyžičky soli, poriadne rozmiešajte a do roztoku na pár minút ponorte zubnú kefku. Pri večernom umývaní zubov čakajte na výkrik: „Mamááááááááá!“

3. Cibuľové karamelky

Zvyknete deťom obaľovať ovocie do karamelu, aby boli ochotné zjesť aspoň trochu vitamínov? Namiesto kociek nakrájaného jablka či banánu tentoraz namočte do karamelu kolieska cibule...

4. Malý obor

Máte ešte po ruke vyradené tepláky, z ktorých už vaše ratolesti vyrástli? Podstrčte im ich znova do skrine a sledujte, ako sa budú po príchode zo školy prezliekať. S údivom ich presvedčte o tom, že od včera neuveriteľne vyrástli.

5. Želatínová malinovka

Do pohára pripravte želatínu, strčte do nej slamku a nechajte ju stuhnúť. Vo vhodnej chvíli zavolajte vaše dieťa, nech sa napije. Pitný režim je predsa dôležitý. Skúste si tipnúť, ako dlho bude ťahať o dušu, kým si uvedomí, že je 1. apríl.

 

 


Foto: profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia