Detstvo Sinéad O'Connor (†56) plné bolesti: Z toho, čo jej robila vlastná matka, vám bude nevoľno!

Sinéad O'Connor
Sinéad O'Connor
Zdroj: SITA
2023-07-27 07:00:00 |

Na detstvo nemala najkrajšie spomienky... Reč je o slávnej speváčke Sinéad O'Connor, ktorej hit Nothing Copmares 2 U milujú ľudia po celom svete. Umelkyňa včera odišla z tohto sveta.

Kontroverzná speváčka prežívala obrovský žiaľ po tom, čo jej 17-ročný syn Shane začiatkom roka 2022 spáchal samovraždu. Okrem neho mala ešte tri deti a usilovala sa byť milujúcou matkou. Ona sama totiž na tú svoju nemala vôbec pekné spomienky...

„Pamätám si, ako mi hovorila, že som sa nemala narodiť,” uviedla v relácii Dr. Phila slávna umelkyňa, ktorej rodičia sa rozviedli, keď mala iba 8 rokov. „Nechcela dievčatá a chcela mať zo mňa chlapca. Tak sa aj ku mne správala a ostrihala mi vlasy. Vždy, keď ma bila, čo bolo na dennom poriadku, tak ma prinútila celkom nahú ležať na zemi s roztiahnutými rukami a nohami. Chcela, aby som prestala byť ženou,” dodala. 

Jej mama tyranka zomrela, keď mala Sinéad 19 rokov. Všetku bolesť a poníženie, ktoré jej spôsobovala, jej odpustila a pár rokov mali medzi sebou dobré vzťahy. „Mám pocit, že práve z toho, že chcem svoju matku, pramení môj samovražedný inštinkt. Neviem sa dočkať dňa, keď sa dostanem do neba, aby som ju opäť mohla vidieť. Vrhla by som sa na ňu ako opica a povedala by som jej, ako veľmi ju milujem a ako mi chýba,” povedala ešte k tomu slávna umelkyňa.

Nie je tajomstvom, že Sinéad O'Connor v priebehu rokov bojovala so psychickými problémami. Jej syn Shane bol kvôli samovražedným sklonom hospitalizovaný. Keď v januári 2022 ušiel z liečebne, na druhý deň ho našli obeseného. Speváčka sa s jeho smrťou nedokázala vyrovnať...


Prečítajte si tiež:

POSLEDNÝ ODKAZ Sinéad O'Connor (†56) pred smrťou: Jej slová vháňajú slzy do očí!



Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia