Z dcéry Beckhamovcov je už mladá slečna: Fíha, to kedy tak vyrástla?!

Z dcéry Beckhamovcov je
Beckhamovci so svojou dcérkou Harper
Zdroj: Instagram
2023-07-09 07:00:00 |

To malé rozkošné dievčatko je už minulosťou! Dcéra Davida a Victorie Beckhamovcov - Harper Seven oslávila v týchto dňoch svoje 12. narodeniny a pohľad na ňu mnohým vyrazil dych.

Len pred pár dňami oslávili David a Victoria Beckhamovci 24. výročie svadby. Hoci počas manželstva museli aj oni čeliť niekoľkým škandálom a nie vždy to mali celkom ružové, tvoria jeden z najkrajších a najstabilnejších párov šoubiznisu. Dvojica má spolu troch synov - Brooklyna (24), Romea (20) a Cruza (18) i rozkošnú dcéru Harper. 

Tá v týchto dňoch oslávila svoje 12. narodeniny a jej slávni rodičia si pre ňu pripravili viacero zaujímavých prekvapení. Harper totiž sfukovala sviečky z torty počas špeciálnej oslavy, ktorá sa niesla v duchu značky Prada. Nepochybne veľkú radosť mala oslávenkyňa aj z darčeka, ktorým bola kabelka spomínanej značky. 

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Fotkami z oslavy sa Victoria pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 12-ročná Harper mala na sebe saténové šaty z maminej dizajnérskej dielne, ktoré doplnila vysokými športovými ponožkami a teniskami. 

Pri pohľade na Harper fanúšikovia nešetrili obdivnými komentármi. „Z vašej rozkošnej dcérky vyrástla krásna mladá dáma,” znie jeden z mnohých. „Neverím vlastným očiam. Toto je tá malá Harper? Čas letí tak strašne rýchlo,” pridal sa ďalší z followerov.  


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia