Obrovská BOLESŤ Moniky z Priateľov: Pred kamerami radosť z bábätka, v skutočnosti... Extrémne trpela!

Courteney Cox
Courteney Cox
Zdroj: Sreen Media Films
2023-05-18 07:00:00 |

Cesta k vytúženému dieťatku je niekedy poriadne tŕnistá a bolestivá. Svoje o tom vie aj herečka Courteney Cox, ktorá sa po celom svete preslávila ako predstaviteľka Moniky v obľúbenom seriáli Priatelia.

Seriál Priatelia sa roky teší veľkej popularite medzi rôznymi generáciami. Obrovskú fanúšikovskú základňu má aj u nás, na Slovensku. Hoci práca na ňom priniesla hlavným protagonistom veľkú slávu a nepochybne slušný balík peňazí, niektorí z nich majú na nakrúcanie aj poriadne bolestivé spomienky. 

Predstaviteľ seriálového Chandlera - Matthew Perry mal napríklad problém so závislosťou od návykových látok. Nakrúcanie tretej až šiestej série si preto podľa vlastných slov príliš nepamätá. 

Náročným obdobím si prešla aj predstaviteľka jeho seriálovej lásky Monicy. „Keď sme nakrúcali scénu, ako Rachel práve rodí, mala som za sebou jeden z potratov. Bolo to naozaj hrozné. Navyše som sa musela tváriť šťastne a popri tom aj vtipkovať,” odkryla Courteney bolestivé spomienky počas rozhovoru s kolegyňou Busy Philipps v jej relácii. 

 

Cox otvorene hovorí o tom, že si na ceste za vlastným dieťaťom veľa vytrpela. Počas manželstva s hercom Davidom Arquettom prekonala sedem potratov. Ako k tomu uviedla, nemala problém otehotnieť, avšak nedarilo sa jej tehotenstvo udržať. Dôvodom mali byť protilátky, ktoré opakovane napádali plod. Herečka zároveň mala mutáciu génu MTHFR, ktorá zvyšuje riziko krvných zrazenín. 

Vytúženého dieťatka sa herci dočkali až po piatich rokoch snaženia. Dvakrát absolvovali umelé oplodnenie, počas ktorého si herečka pichala injekcie na riedenie krvi a užívala aspirín. V roku 2004 tak priviedla na svet dcérku Coco. Zaujímavosťou je, že v čase, keď bola tmavovláska tehotná, tak sa nakrúcala posledná séria seriálu Priatelia.  

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia