Neverila som, že naozaj budeme spolu A TOTO sa stalo

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-08 15:22:00 |

Vzťahy vedia byť niekedy skutočne náročné. Pozrite sa, do akej zaujímavej životnej situácie sa dostala táto žena. Poznáte niekoho komu sa stalo niečo podobné?

Alex ma vždy super dopĺňal. Niekedy sa mi stalo, že ja som niečo začala a Alex v tom pokračoval, boli sme jednoducho na jednej vlne, bolo to pre mňa veľmi inšpirujúce. Akurát to malo jednu chybu. Bol ženatý a mal dve malé deti.

Ale potom sme sa začali viac stretávať a riešiť aj súkromné veci, vzťahy, Alex mi dával mužské spätné väzby, odhaľoval mi správanie a reakcie mužov.

Páčilo sa mu, čo som ja považovala za svoju slabú stránku – neistotu, zvažovanie, nejasnosti. Nemyslela som si, že by sa moja prirodzenosť mohla páčiť nejakému mužovi.

Alex za mnou občas chodil do práce a robili sme si srandu, že kolegyne si určite myslia, že sme partneri.

Keď sme boli spolu na obede, ujedali sme si z taniera, vtedy som si cítila silnú blízkosť. Kamarátka ma povzbudzovala, aby som to s Alexom skúsila, ale ja som to zavrhla. Argumentovala som, že sa nikdy nerozvedie, že má malé deti...

Aspoň som mu napísala sms, že keby nemal malé deti, tak by som oňho bojovala, bola to z mojej strany preňho výzva. Napokon mi oznámil, že sa rozhodol zostať so svojou manželkou.

Snažila som sa ho presvedčiť, že som iná žena, ako jeho žena. Alex mi totiž hovoril, že sa bojí, že by sa pri mne stratil. Prejavila sa jeho pohodlná časť – aby veci nešli veľmi rýchlo, aby bol klídek a pohoda´. Túto časť mal aj môj predchádzajúci partner a druhý raz by som to už nezvládla. A ja som to vyhodnotila tak, že u Alexa napokon zvíťazila táto jeho časť.

Mám skúsenosť, že sa ľudia na mňa „zavesia“ a nechcela som, aby sa to stalo aj s Alexom. Na druhej strane som bola naštvaná, že to vzdal, že nedal hodnotu tomu, čo je medzi nami. No a rozhodla som sa, že keď ma nechce, tak si idem hľadať niekoho iného, že nebudem čakať, či sa niekedy rozhýbe.

Napísala som mu ešte jednu sms, kde som mu aj keď nepriamo, ale jasne napísala, že podľa mňa by to išlo, aby sme boli spolu.

Potom som sa na zoznamke spoznala s Františkom. Po prvom rande sme sa dohodli, že to spolu skúsime a bolo to veľmi príjemné. Zistila som totiž, že len čakám, ako sa ktorý chlap rozhodne , tak som sa naštvala a zobrala som veci do vlastných rúk. Rozhodla som sa, že nebudem čakať na človeka, ktorý o mňa reálne nestojí. Že mám šancu s niekým si vytvoriť vzťah. Aj som to napísala Alexovi.

František mi povedal, že potrebuje viac času, pomalšie tempo, nechcel sa so mnou ani bozkávať... Bola som rozčarovaná, cítila som sa zle.

Bol som s Františkom v kine, keď som na toalete videla, že mám na mobile neprijatý hovor a sms od Alexa, ale rozhodla som sa, že si ju neprečítam, aby som si ešte viac nepokazila náladu. Prečítala som si ju teda až doma a bolo to pre mňa „hurá!“ Alex mi totiž napísal, že všetko prehodnotil, že nechce o mňa prísť, že sa rozvedie... Je možné, že keby ten večer s Františkom dopadol inak, tak by som viac váhala. Takto som Alexovi hneď zavolala.

Vtedy mi volal aj František, že sa ospravedlňuje, že niečo „posral“ a že nechce o mňa prísť. Pre mňa ale bol rozhodujúci vzťah s Alexom. To, čo sme si už vytvorili, tú budúcnosť. Aj tak to ale bolo pre mňa náročné, lebo som už bola trochu do Františka zamilovaná. On sa navyše začal viac snažiť, volal mi aj dvakrát denne. Ja som však cítila, že Alexa milujem a že nemôžem prešvihnúť túto šancu.

Alexove deti pre mňa neboli problém, skôr som vedela, že začnem žiarliť na jeho manželku. No a nevedela som, či nám to bude klapať v posteli. Túto stránku nášho vzťahu som totiž mala vytesnenú, sex s Alexom so mala zakázaný. No, tie prvé dotyky boli také čudné...

Napokon aj ten sex bol super a my sme s Alexom spolu. Pre mňa to je veľká prestavba, nie je to ľahké nebrať osobne to, že Alex má strach z budúcnosti, že má deti s inou ženou, že musí mať s nimi dobrý vzťah, že nechce o ne prísť.

U Alexa mi ale nič nechýba, nemusím pri ňom z ničoho zľaviť. Je to zaujímavé mať vzťah s niekým, koho poznám dlho, hoci len ako kamaráta. Je to jednoduchšie, vnáša to do nášho vzťahu väčší pokoj. Viem, že je to muž môjho života, s ktorým chcem mať deti a s ktorým chcem zostarnúť.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/sv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia