RÝCHLY RECEPT: Urobte detičkám takýto CHRUMKAVÝ snack

RÝCHLY RECEPT: Urobte detičkám
Zdroj: youtube.com/ Cooking Everyday
2022-11-25 15:39:00 |

Zbiehajú sa vám slinky na chutné jedlo? Skúste tento jednoduchý recept, ktorým pravdepodobne potešíte aj detičky.

Čo by mohlo potešiť detský maškrtný jazýček? Pozrite sa na tento jednoduchý recept od Cooking Everyday, vďaka ktorému je možné pre deti pripraviť jednoduchý a chutný snack.

Recept začína tým, že si prichystáte štyri kúsky chlebíka. Následne každý kúsok chleba nakrájate na štyri kúsky. Takže budete mať spolu 16 kúskov chlebíka. Všetky, však následne poukladáte na papier na pečenie. Prípadne je možné ich uložiť rovno na plech. Avšak, aby ste ho zbytočne nezamastili, radšej použite spomínaný papier na pečenie.

Ďalším krokom je to, že si pripravíte jednu polievkovú lyžicu nesoleného masla, ktoré roztopíte. Stačí, že ho dáte na 30 sekúnd do mikrovlnky. Do tahto roztopeného masielka, ešte pridáte jednu polievkovú lyžicu medu. Nezabudnite to veľmi dobre zamiešať tak, aby sa tieto dve ingrediencie spojili.

Túto zmes následne polejete, prípadne natriete na spomínané kúsky chlebíka. Je na vás, či si natriete len jednu stranu alebo obe. Pre natieranie kúskov chleba môžete použiť štetec na pečenie. Na tieto ponatierané krajce chleba, následne poukladáte kúsky sezamových semienok. Tie pridajte podľa chuti.

Ďalej si pripravíte ďalšiu myštičku, kde nalejete jednu malú odmerku olivového oleja. Veľkosť odmerky je možné vidieť vo videu. Následne do tej istej myštičky pridáte 1/4 soli, vo veľkosti malej odmerky. Následne sem ešte primiešate jednu odmerku cesnakového prášku.

Tiež sa v tejto istej nádobke, následne bude nachádzať jedna polovica odmerky petržlenových vločiek. Prípadne je možné použiť čertvé ingrediencie. Takúto rozmiešanú zmes následne pridáte na kúsky chleba. Následne dáte zapiecť na približne 12 až 15 minút. Prajeme vám dobrú chuť.

 

 

youtube.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia