Takto dnes vyzerá najmladší syn princa Williama

Takto dnes vyzerá najmladší
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2022-04-25 17:30:00 |

Vojvodkyňa Kate opäť dodržala tradíciu a pri príležitosti narodenín najmladšieho syna Louisa zverejnila jeho aktuálne fotky. Ich autorkou je, ako už obvykle, ona a vznikli na pláži.

Britský princ William (39) a vojvodkyňa Kate (40) majú tri deti. Kým osemročný George a šesťročná Charlotte ich často sprevádzajú na verejných podujatiach, najmladšieho Louisa, ktorý v sobotu oslávil štvrté narodeniny, berú zatiaľ iba sporadicky. Nezúčastnil sa ani na spomienkovej omši za pradedka, princa Philipa, ktorý opustil tento svet vlani v apríli vo veku 99 rokov a chýbal aj na veľkonočnej omši, kde George a Charlotte kráčali po boku rodičov.

Fotky Louisa sú o to vzácnejšie. Séria aktuálnych štyroch snímok vznikla začiatkom apríla na pobreží Norfolku. Mama Kate na nich zachytila Louisa ako si užíva výlet na pláži a v ruke drží kriketovú loptičku. Oblečený má sivý sveter s pásom farebných hviezd, štvorčekovú košeľu a modré šortky. Vidno, že fotenie si užíval  Veď ktorý malý zbojník by sa netešil, že môže behať bosý? 

 

Vlani, pri príležitosti princových tretích narodenín, zverejnili vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge fotku, na ktorej je na bicykli a chystá sa prvýkrát do škôlky.

Rozkošné fotky k druhým narodeninám vznikli pri maľovaní dúhy, čím sa počas karantény bavili britské deti a mala vyjadrovať nádej.

Pri príležitosti prvých narodenín zverejnila obľúbená kráľovská rodina tri rozkošné fotky malého Louisa.

Princ Louis sa narodil v súkromnej londýnskej nemocnici St Mary's Hospital 23. apríla 2018 o 11.01 s hmotnosťou 3827 g. Je piaty v nástupníctve na trón po svojom starom otcovi, princovi Charlesovi z Walesu, otcovi princovi Williamovi a starších súrodencoch princovi Georgovi a princeznej Charlotte.

Hneď začiatkom mája bude oslavovať Louisova sestrička Charlotte siedme narodeniny. Pár dní na to, 6. mája, oslávi tretie narodeniny Archie, syn Williamovho brata Harryho a Meghan, ktorí utiekli z kráľovskej rodiny do Ameriky. V júni čaká oslava jeho mladšiu sestru Lilibet, ktorá bude mať rok a v júli oslávi najstarší Williamov syn George už deviate narodeniny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogaléria

Instagram
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia