Princ Louis má 3 roky: Takto dnes vyzerá

Princ Louis má 3
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-04-23 10:00:00 |

Nedávna smrť princa Philipa poznačila nielen narodeniny kráľovnej Alžbety II., ale aj jej pravnúčika, princa Louisa. Tradíciu však vojvodkyňa Kate dodržala a zverejnila jeho rozkošnú fotku.

Apríl sa v britskej kráľovskej rodine doteraz spájal s narodeninami kráľovnej Alžbety II., ktorá prišla na svet 21. apríla 1926 a presne pred tromi rokmi sa k aprílovým oslávencom na kráľovskom dvore pridal aj syn princa Willima a a vojvodkyne Kate Middletonovej, princ Louis. Ten má dnes tri roky! Žiadne veľké oslavy sa však nekonajú. Len minulú sobotu sa totiž rozlúčili s kráľovniným manželom, princom Philipom, ktorý sa pobral na večnosť v požehnanom veku 99 rokov.

Na fanúšikov kráľovskej rodiny však Louisova mama, vojvodkyňa Kate Midletonová, nezabudla a na instagramovom účte zverejnila novú fotku dnešného oslávenca. A je naozaj čerstvá! Vznikla začiatkom týždňa, keď odprevádzali Louisa pri jeho prvej ceste do škôlky. 

Kým tohtoročné Louisove narodeniny sú poznačené odchodom milovaného pradedka, ktorý s deťmi trávil veľa času, minulý rok zase bola Veľká Británia v tomto čase ochromená prvou vlnou koronavírusovej pandémie a tak sa tiež žiadne oslavy nekonali. William s Kate vtedy zobrali deti do vidieckeho sídla Anmer Hall a s ostatnými sa nestretávali, Určite však svojmu najmladšiemu synčekovi urobili oslavu v úzkom kruhu a rovnako tomu bude aj tento rok. Na žiadne okázalé oslavy a bláznenie sa nikto z nich náladu nemá, lebo aj keď sa Philip dožil požehnaného veku, až na poledné týždne bol veľmi vitálny a všetci verili, že spolu s ním v júni oslávia okrúhlu stovku.

Willam si po jeho smrti zaspomínal na krásne časy, keď pradedo vozil pravnúčtá na svojom koči. Ako uviedol, je nesmierne šťastný, že všetky tri jeho deti, princ George (7), princezná Charlotte (5) aj dnešný oslávenec Louis mohli s ním tráviť čas. "Nikdy nebudem brať ako samozrejmosť špeciálne spomienky, ktoré vždy budú mať moje deti na to, ako ich pradedo vozil v jeho koči a mohli sa presvedčiť o jeho nákazlivom zmysle pre dobrodružstvo i o jeho šibalskom zmysle pre humor!" napísal na instagramovom účte, kde zverejnil fotku s Philipom a najstarším Georgom na spomínanom koči.

Vlani William s Kate uspokojili zvedavosť fanúšikov niekoľkokrát. Faktom však zostáva, že Louisa na verejnosti prezentujú zatiaľ najmenej, o to vzácnejšie sú snímky či videá, na ktorých ho možno vidieť.

Pri príležitosti druhých narodenín Kate zverejnila túto Louisovu fotku:

 

A táto fotka sa objavila na instagramovom účte rodiny pri príležitosti jeho prvých narodenín:

 

To, že rastie ako z vody, dokumentovalo aj video, na ktorom všetky tri ratolesti tlieskali zdravotníkom či video zo stretnutia kráľovských potomkov s prírodovedcom Davidom Attenboroughom (94) v Kensingtonskom paláci. 

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia