Mama baví internet: Sledujte ten žiarlivý pohľad dcéry

Mama baví internet: Sledujte
Ilustračné foto
Zdroj: Kennedy News and Media
2021-04-18 00:30:00 |

Štvornásobná mama Laura Smytheová zdieľala fotky nie práve nadšeného výrazu v tvári staršej dcérky, keď jej mladšia sestra otvárala darčeky. Stojí to za to!

Mladej mamičke sa podarilo zachytiť unikátne fotografie dcérinho žiarlivého výrazu. Vďaka dokonalému načasovaniu tak ukázala jej emócie, keď si mladšia sestra prezerala narodeninové darčeky. O to zaujímavejší je fakt, že nejde len o jednu fotku, ale mama urobila z toho priam tradíciu a na žiarlivý výraz stašej dcéry Isly striehne už niekoľko rokov za sebou.

Prvýkrát dokázala zaznamenať závisť Isly vtedy, keď mala len tri roky, ako sa uvádza na mirror.co.uk. A darí sa jej to už päť rokov! Výrazy zelenookej slečny, ako sa túžobne pozerá na sestru rozbaľujúcu darčeky, hovoria naozaj za všetko!

Každoročná tradícia

Tridsaťštyriročná Laura sa o snímky nezabudla podeliť s ostatnými na internete, čím však rozdelila ľudí na dva tábory. Zatiaľ čo niektorí sa na rozkošných záberoch smiali, iní to skritizovali a nazvali „krutými“ fotografiami. Laura sa zaprisahala, že ďalšie podobné snímky si nechá radšej pre seba a nebude ich zverejňovať, kým Isla nebude mať 18 rokov. Zároveň sa priznala, že fotografovanie staršej dcéry a jej žiarlivého výrazu v tvári v deň narodenín jej mladšej dcéry, sa stalo neobvyklou, no zábavnou tradíciou v rodine.

„Každý rok ma rozosmieva. Zakaždým zachytíme žiarlivý výraz v tvári staršej dcéry. Stalo sa to tradíciou, ako samotná oslava narodenín. Všetko to odštartovalo prvými narodeninami dcérky Kiri. Pochopiteľne, tento moment sme si chceli zaznamenať, takže fotoaparát nechýbal,“ dodala Laura, ktorá pochádza z mesta Whittlesey v štáte Cambridgeshire.

Na získanie dokonalého záberu sú dvaja. Napríklad manžel James fotografuje oslávenkyňu a Laura zase Islu, ktorá sa na to pozerá. Toto sa deje každý rok, keď Kiri oslavuje narodeniny. Ich rodina a známi už vedia, že vždy v júni môžu očakávať roztomilé zábery dcérok. „Moji priatelia a členovia rodiny to milujú. Tvrdia, že na to každý rok čakajú,“ hovorí Laura.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia