Princ George pripravoval vianočný puding: Všimnite si ten detail

Princ George pripravoval vianočný
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk/AP
2019-12-22 11:30:03 |

Kráľovná a traja budúci králi sa spojili, aby pripravili jeden z najobľúbenejších slávnostných vianočných pokrmov v Británii.

Na fotkách vydaných Buckinghamským palácom vidíme kráľovnú Alžbetu II., princa Charlesa, princa Williama a jeho šesťročného syna Georga. Každý z nich pripravoval vlastný puding. Vidno, že George sa nedal zahanbiť a poctivo varechou miešal vo veľkej mise ovocie, ktoré je neodmysliteľnou súčasťou pudingu.

George má na sebe oblečený typ košele, ktorá ho sprevádza na väčšine oficiálnych príležitosti a často sa v nej objavuje na fotografiách, ktoré kráľovská rodina zverejní. Košeľa pochádza od britskej návrhárky Rachel Riley. George ju nosí tak s dlhým, ako aj s krátkym rukávom. 

Fotky z varenia vianočného puingu nám okrem pohľadu na štyri generácie britského dvora poskytujú pohľad na vianočný stromček kráľovnej v hudobnej sále, jednej z 19 štátnych miestností paláca, na ktorom vidíme množstvo kráľovských ozdôb, vrátane koruny, trónu, jazvečíka či škótskej stráže v kiltoch a typických kožušinových čiapkach.

Aktuálna séria fotiek je treťou príležitosťou, pri ktorej sa kráľovná predstavila s tromi generáciami svojich nástupcov, budúcich kráľov – prvá takáto fotka vznikla počas Georgovho krstu v októbri 2013 a druhá na kráľovnine 90. narodeniny v apríli 2016.

Pudingy pripravené členmi kráľovskej rodiny vznikli v rámci iniciatívy Kráľovskej britskej légie „Spoločne na Vianoce“. Cieľom tejto iniciatívy  je poskytnúť podporu ozbrojeným silám a spoločenstvám veteránov na výročných slávnostných stretnutiach v sieti kontaktných stredísk charity. Kráľovná je patrónkou Kráľovskej britskej légie od roku 1952.

Prečítajte si tiež:

Vianočný stromček: Toto všetko si v ňom donesiete domov

8 tipov pre mamu a dcéru, ako si spoločne užiť predvianočný čas

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia