Záhada družičky s divným predmetom v ruke vysvetlená

Záhada družičky s divným
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2018-10-16 11:30:25 |

Jedna z družičiek na oficiálnej fotke zo svadby princeznej Eugenie a Jacka Brooksbanka, malá Mia, drží v ruke niečo pripomínajúce hubu. Čo to v skutočnosti je a prečo to drží?

Piatková kráľovská svadba vnučky Alžbety II., Eugenie, bola plná lesku a noblesy. Zúčastnení doteraz spomínajú najmä na afterpárty, na ktorej sa celebritní hostia mladomanželov riadne odviazali. Všetko však dopadlo dobre a dcéra princa Andrewa, známa párty girl z kráľovskej rodiny Eugenie, je už vydatou pani.

Chýbať nemôžu ani oficiálne svadobné portréty, na ktorých je zachytený mladomanželský pár s celou rodinou. Najrozkošnejšou je samomozrejme tá, na ktorej sú obkolesení deťmi. Šesť družičiek a dvaja družbovia urobili tú správnu atmosféru.

Malá Savannah Philips si ukradla kúsok pozornosti tým, že nevestinu vlečku použila ako podložku pre svoju urodzenú nôžku, princezná Charlotte (vzadu naľavo od mladomanželov v strede) preslávená rôznymi grimasami tentokrát zachovala dekórum a decentne sa usmievala a Maud Windsor (dole vpravo) sa zase  snažila až tak, že jej úsmev pôsobí mierne kŕčovito. Princ George (vzadu vľavo) sa na sobáši Eugenie odviazal a všetkých bavil svojimi opičkami. Vidno, že z následníka trónu rastie riadny huncút a kým ešte prednedávnom sa na verejnosti hanbil, už si na pozornosť okolia zvykol. Aj na fotkách sa škerí od ucha k uchu, vydržať s vážnou tvárou sa mu v ten deň jednoducho nedarilo. Šesťročná dcéra speváka Robbieho Williamsa Theodora dostala prominentné miesto a na svadobných fotkách je hneď vedľa novomanžela princeznej Eugenie. Nevesta drží Islu Phillips a vedľa nej sedí  Louis De Givenchy, ktorému sa podarilo padnúť na schodoch do kaplnky, čo zachytili viacerí fotografi. Na tých sa v ten deň potkol aj  princ George.

Pozornosť internetu na svadobných portrétoch však obzvlášť upútala jedna z družičiek. Je ňou štvorročná Mia Tindall (vpredu vľavo). V jednej ruke drží tak ako ostatné dievčatá kytičku, v druhej však zviera prapodivný predmet.

Z výrazu jej tváre je viac ako zrejmé, že práve nemala svoj deň. Aj to bol dôvod, prečo jej fotograf Alex Bramall dal do ruky "niečo". Na internete sa hneď rozpútalo šialenstvo a všetci tipovali, čo to len môže byť. Zatiaľ čo Daily Mail identifikoval objekt ako umelohmotnú zmrzlinu zo sady hračiek z KeepEmQuiet.com, magazín Hallo! tipoval, že ide o prázdnu konfetu. Najčastejšie sa však objavoval názor, že ide o hračku v tvare huby. Dohadom urobil koniec samotný fotograf Alex, ktorý prezradil, že potreboval Miu uplatiť, aby počas fotenie priveľmi nevyvádzala a naozaj jej dal do ruky hračkársku hubu. Tá ju zaujala a svadobné portréty sú na svete. Hračku držala Mia poctivo v ruke po celý čas, aj keď sa mladomanželia fotili s ostatnou rodinou.

 V prípade malej Mii nejde o nič nové. Aj pred dvomi rokmi, pri fotení oficiálneho portrétu pri príležitosti 90-tych narodenín kráľovnej Alžbety II., museli riešiť jej temperament. Vtedy to bravúrne zvládla samotná oslávenkyňa, ktorá pravnučke do ruky vložila svoju kabelku. Neposedná Mia je dcérou vnučky britskej kráľovnej Zary Tindall a jej manžela, bývalého hráča rugby Mikea Tindalla. Doma má malú sestričku Lenu Elisabeth, ktorá sa narodila v júni tohto roku.  

Mia je malá neposednica známa svojim búrlivejším správaním na „uhladených“ akciách kráľovskej rodiny. Preto sú všetci vždy v strehu a zatiaľ sa im darí jeju temperament krotiť. 

A takto to vyzeralo pred obradom

Prečítajte si tiež:

Je to oficiálne: Harry a Meghan čakajú bábätko

Najťažšie je zostať nad vecou pri výchove detí v tomto veku

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia