Svadba princeznej Eugenie: George a Charlotte nemôžu chýbať

Svadba princeznej Eugenie: George
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2018-10-12 15:30:22 |

Ďalší veľký deň prežíva britská kráľovská rodina. Vnučka kráľovnej Alžbety II. Eugenia povedala ÁNO Jackovi Brooksbankovi. Princezná Charlotte a princ George viedli nevestu k oltáru.

Princeznú Eugeniu, ktorá na svojej dnešnej svadbe zažiarila v nádherných šatách, viedlo k oltáru viacero detí.

Okrem potomkov vojvodu a vojvodkyne z Cambridge, princa Georga a princeznej Charlotte bola medzi nimi aj Theodora, dcéra speváka Robbieho Williamsa, dcérka Zary a Mikea Tindallovcov Zara, jej sestrernice Isla a Savannah, ako aj krstná dcéra nevesty Maud Windsor. Georgovým parťákom na honosnej svadbe je Louis de Givenchy, syn priateľov čerstvých novomanželov. Pre toho nezačal obrad najšťastnejšie, na schodoch pred kaplnkou sv. Juraja sa potkol a spadol. Našťastie, je to chlap ako sa patrí a rozdýchal to. Zaujímavosťou je, že podobne ako na svadbe princa Harryho s Meghan Markle, dnes vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu, ja na dnešnom obrade mali detskí družbovia na sebe dlhé nohavice.

Princezná Charlotte je na svadbách už "starou harcovníčkou". Tu ju môžeme vidieť na svadbe tety Pippy, uja Harryho a na sobáši blízkej priateľky vojvodkyne Kate (zľava doprava).

 

Nádherný deň plný významných hostí kazí silný vietor, ktorý zhodil výzdobu a najmä dámam potrápil ich účesy. Snáď každá si musela pridŕžať ozdobu hlavy, inak by o ne prišli.

Princezná Eugenia je mladšou dcérou princa Andrewa, vojvodu z Yorku a vojvodkyne z Yorku Sarah, ktorí sa pred 22 rokmi rozviedli. Na svadbe sú však obaja. Eugenie je deviatou v nástupníctve na trón. Naposledy sa britská princezná vydávala pred dlhými 45 rokmi. Medzitým sa sobášili iba mužskí potomkovia.

Prečítajte si tiež:

Pippa prezradila, ako sa udržiava počas tehotenstva vo forme

Najkrajšiu fotku Kate a Louisa sme pôvodne nemali vidieť

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia