Najkrajšiu fotku Kate a Louisa sme pôvodne nemali vidieť

Najkrajšiu fotku Kate a
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Matt
2018-07-16 13:30:45 |

Po týždni od krstu princa Louisa zverejnila kráľovská rodina oficiálne fotky z tejto udalosti. Kate je na nich prenádherná, Charlotte nezaprie svoj temperament, George je zlatučký.

Svetlo sveta mali pôvodne uzrieť štyri oficiálne fotky, ktoré vznikli pred týždňom v deň krstu najmladšieho syna princa Williama a vojvodkyne Kate, Louisa. Pokrstili ho minulý týždeň v pondelok v kráľovskej kaplnke Paláca sv. Jakuba v Londýne. Pôvodne Kensingtonský palác uvoľnil štyri fotky z tejto udalosti, neskôr však pridali ešte jednu a urobili dobre. Práve snímka vojvodkyne Kate so smejúcim sa Louisom vedie v obľúbenosti nad všetkými. 

Autorom fotiek je britský fotograf Matt Holyoak. Kate a William ho požiadali o ne po tom, ako ich ohromila jeho séria fotiek z osláv 70. výročia svadby kráľovnej Alžbety II. a jej manžela, vojvodu z Edinburghu Philipa.

(Matt Holyoak)

Matt nie je pre britskú kráľovskú rodinu neznámym, jeho prácu obdivujú už dlho. Fotil napríklad aj Georga pri príležitosti jeho tretích narodenín.

Na najnovších fotkách z Louisovho krstu okrem novopečenej vojvodkyne zo Sussexu Meghan, ktorá sa pred pár týždňami vydala za princa Harryho a nádhernej maminy – vojvodkyne Kate, patrí k najväčším ozdobám rozkošná princezná Charlotte. Tá nedokáže byť v pokoji snáď ani na fotke, pôsobí veľmi prirodzene. Zdá sa, že aj Georga, ktorý o pár dní oslávi 5. narodeniny, opúšťa hanblivosť a čím ďalej, tým viac sa usmieva. Pravdepodobne to bude aj fotografom, ktorý dokáže vytvoriť uvoľnenú atmosféru a vidno, že všetci sa dobre cítili.

Na "najľudnatejšej" fotke z krstu sú (horný rad zľava doprava) vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu Harry a Meghan, Camilla, princ Charles, rodičia Kate - Carole a Michael Middletonovci, sestra Pippa Middletonová s manželom Jamesom Matthewsom a brat James Middleton. 

Na tejto fotke je najbližiša rodina princa Williama - jeho brat Harry s manželkou Meghan a otec, princ Charles, s manželkou Camillou.

Oproti fotkám z krstov Georga a Charlotte chýbajú na najnovších kráľovná Alžbeta II. a jej manžel, princ Philip, ktorí sa pre náročný program na krste nezúčastnili. Obaja majú cez 90 rokov a energie už nemajú na rozdávanie.

(oficiálna fotka z krstu princa Georga)

(oficiálna fotka z krstu princeznej Charlotte)

(oficiálna fotka z krstu princa Louisa)

Súčasťou oficiálnej zbierky z Louisovho krstu je klasická štylizovaná rodinná fotka Williama, Kate a detí – Georga, Charlotte a Louisa.

Mladá vojvodkyňa tento raz nešliapla mimo ani v najmenšom detaile a vyzeralo skvelo. Z očí jej srší nekonečná láska a malý Louis je spokojnučké bábätko. 

Posledná uvoľnená snímka však nemá konkurenciu. Vysmiaty Louis, Kate s dymovým líčením a prirodzeným materinským úsmevom je proste top.

Nádherné snímky po krste Louisa vznikli v Clarence House, susediacom s Palácom sv. Jakuba. 

Prečítajte si tiež:

Princ George sa dokáže riadne uvoľniť 

Narodený v apríli: Toto o malom princovi hovoria hviezdy

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia