Je to oficiálne: Harry a Meghan čakajú bábätko

Je to oficiálne: Harry
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2018-10-15 10:09:07 |

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu Harry a Meghan oznámili šťastnú novinku. Bývalá herečka nosí pod srdcom bábätko. Narodiť by sa malo na jar budúceho roka.

Šťastná správa od mladšieho syna tragicky zosnulej Lady Diany a princa Charlesa prišla niekoľko hodín po tom, ako sympatický pár Harry s Mehgan odcestovali na svoju prvú oficiálnu cestu do Austrálie. Po tom, ako sa Meghan objavila na letisku a v ruke držala dve fialové zložky zakrývajúce brucho, spustili sa špekulácie o jej tehotenstve.

Zvedavcov nenechali dlho na pochybách a rozhodli sa o svoje šťastie podeliť s ostatnými. Oznámili to, na čo celá británia čakala už od ich sobáša. Vojvodkyňa nosí pod srdcom bábätko. Áno si pár povedal tento rok v máji.

Podľa informácií z Kensingtonského paláca vojvodkyňa v dobrej kondícii zvládla prvých 12 týždňov tehotenstva, čo naznačuje, že dieťatko by malo prísť na svet koncom apríla. Všetkým je už jasné, prečo Meghanina mama Doria Raglandová navštevuje kurzy starostlivosti o dieťa a sťahuje sa do Londýna. 

V súčasnosti majú budúci urodzení rodičia plné ruky práce. V piatok sa zúčastnili na svadbe Harryho sesternice Eugenie a Jacka Brooksbanka a cez víkend odleteli na prvú veľkú zaoceánsku oficiálnu cestu. Čaká ich 16 dní prežitých v Austrálii, na Novom Zélande, Fidži a Tongu. Tehotnú Meghan od cesty neodradilo ani to, že na ostrovoch na juhu Tichého oceána hrozí riziko vírusu Zika.

Prečítajte si tiež:

Popri cvičení jogy dojčí svojho drobca. Čo vy na to?

Intímny život po pôrode nemusí byť pre vás tabu

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia