Charlotte je posadnutá módou, parádenie jej ide

Charlotte je posadnutá módou,
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2018-07-02 00:44:37 |

Doma má rovno dve módne ikony. Kto? No predsa princ William. Manželku Kate a dcérku Charlotte, ktoré udávajú trendy nielen v Británii.

Princ William pri nedávnej návšteve Medzinárodného obchodného festivalu v Liverpoole prezradil, že jeho malá dcérka Charlotte sa v móde priam vyžíva. S maminou Kate sa rada preberá v rôznych šatôčkách a doplnkoch, ktoré musia byť tip top zladené. Niečo z domácej "kuchyne" prezradil princ po tom, ako mu firma The Leather Satchel Compan darovala pre každé z jeho troch detí špeciálnu tašku s vlastným menom. Samozrejme, Charlotte ako jediné dievča dostalo ružovú taštičku, starší George  modrú a najmladší Louis hnedú. Koleškcia vyrobená priamo pre kráľovské deti sa volá Mini Windsor. 

"Charlotte  bude určite ako posadnutá," povedal William, ktorý dodal, že ružová je jej najobľúbenejšia farba. Rozhovoril sa o tom, že jeho malá princezná je parádením sa nadšená a rada sa vo svojich modeloch predvádza. Keďže jej mama Kate má vycibrený vkus, zatiaľ nemusia pri výbere šiat na oficiáklne príležitosti nejako bojovať, no časom si možno bude chcieť presadzovať svoje. Ladenie doplnkov je to, čo ju absolútne fascinuje a ak sa raz nebude venovať milovanému tancu, možno to bude práve módne návrhárstvo. 

Takto rastie Charlotte do krásy:

Už teraz sa môžeme tešiť na trendové kúsky, v ktorých sa objaví urodzená rodina na krste princa Louisa, ktorý je ohlásený na pondelok 9. júla. 

(oficiálna fotka z krstu Charlotte)

Prečítajte si tiež:

Toto meno kraľuje tento rok v celom svete

Nie je také jednoduché byť mamou: Tieto fotky sú dôkazom

 

Fotogaléria


Foto: Instagram, profimedia. sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia