Nie je také jednoduché byť mamou! Tieto fotky sú dôkazom

Nie je také jednoduché
Ilustračné foto
Zdroj: foto:worldwideinterweb.com
2018-06-25 00:30:49 |

Deti môžu byť pre vás svetlom života, ale bez ohľadu na to, akým šťastím vás napĺňa materstvo, nie všetko je vždy dokonalé.

Fotky mám z celého sveta, ktoré zdieľajú na internete, ukazujú aké trapasy, zmätky a vtipné okamihy ich v živote s deťmi stretli. Ak by každá z nás zalovila v pamäti, určite by sme všetky vedeli spomínať na podobné momenty, ktoré v danom okamihu obvykle až také vtipné nie sú.

WorldWideInterweb zverejnil kolekciu fotiek ukazujúcich každodennú realitu rodičovstva. Jedna mama dovolila dcérke pohľadať v jej kabelke žuvačky, aby o chvíľu zistila, že sa pokúša žuť tampón. Iná sa na chvíľu otočila chrbtom a po pár sekundách našla obývačku pokrytú polystyrénom.

Iné mamy zdieľali snímky ukazujúce, ako zlyhalo ich úsilie pri snahe oprať neoprateľné či uvariť mäso v elektrickom hrnci, ktorý nie je zapojený v elektrike.

Maminu, ktorá zistila, že na selfie fotke má tričko na bradavkách od vytečeného mlieka v nepríjemnej situácii predbehla ďalšia, ktorej sa šaty zasekli do popruhov nosiča a nevšimla si to... Veru, taký je život s deťmi. Veselý a krásny, ale občas sa nám trapasy jednoducho nevyhnú.

(Takúto "zasneženú" krajinu vyrobila dcérka v obývačkr za pár sekúnd.)

 

(Ups, dievčatko hľadalo v maminej kabelke žuvačky...)

 

(Takto vyzerá torta tesne po ozdobení, keď ju hodnotí dieťa, No predsa hand made)

 

(Mama si pri vyťahovaní vecí z práčky uvedomila, že vyprala aj okakanú plienku.)

 

(Tak na toto mäso v´by sa načakali. Mama si po hodine neúspešného varenia všimla, že v elektrike je zapnutý iný spotrbič...)

 

(Ajajaj, zabaviť dieťa počas jazdy býva zložité. Toto dievčatko bolo podozrivo ticho...)

 

(No, ale zadoček má pekný...)

 

(Mama dala do práčky psí pelech a keď sa vrátila, našla z neho už iba toto...)

 

(Síce nepríjemné, ale prirordzené. Zažila to naozaj nejedna mama.)

Pripomínajú vám niečo tieto fotky? Ak áno, aspoň vidíte, že nie ste v tom samy. Deje sa to maminám na celom svete a je super, že namiesto hysterického záchvatu zoberú do ruky mobil či foťák a cvakajú o dušu. Kým v prvom momente je to na plač, po čase sa dá práve na takýchto snímkach najlepšie zabaviť. Hlavné je nebrať sa príliš vážne, veď ako sa hovorí, ak nejde o život, nejde vlastne o nič...

Prečítajte si tiež:

To je ale kamarát: Samoopaľovacím krémom mu natrel aj zadok

Toto si pozrite: Mama nechala na malú chvíľu dvoch malých synov v kuchyni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogaléria


Foto: worldwideinterweb.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia