Charlotte to dala "na Harryho“, George v dlhých nohaviciach

Charlotte  to dala
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2018-05-20 15:20:15 |

Ani vy ste si nedali ujsť kráľovskú svadbu princa Harryho a Meghan Markle? Nevesta bola nádherná, ženích trochu nervózny. A deti?

To by nebola malá Charlotte, aby sa nepredviedla. Kým jej straší braček George v elegantnom čiernom obleku ako obvykle aj počas jedného z najdôležitejších dní svojho strýka Harryho zachovával dekórum a tváril sa viac než dôstojne, princezná si to užívala po svojom. Podľa svojho zvyku mávala na všetky strany, usmievala sa, štebotala a nezabudla všetkým ukázať ani svoj jazýček. Presne ako jej milovaný strýko Harry v roku 1988.

(Charlotte s vyplazeným jazykom)

Žoviálnosť bude mať evidentne po ňom. Harryho s vyplazeným jazykom zachytili fotografi 11. júna, keď z balkóna Buckinghamského paláca v náručí mamy, Lady Diany, sledoval Troping the colours, teda prehliadku jednotiek, ktorú kráľovná tradične predvádza v rámci oficiálnej oslavy svojich narodenín. 

(Harry s vyplazeným jazykom)

Rodičia Charlotte, princ William a vojvodkyňa Kate, vystupujú na verejnosti, pravdepodobne aj vzhľadom na svoje postavenie, omnoho strnulejšie. Rovnako pôsobí aj George, ktorý by bol najradšej, keby bol neviditeľný. Naopak, Charlotte nerieši a pozornosť tisícov ľudí jej vôbec neprekáža. Uvidíme, kto z týchto dvoch bude mať väčší vplyv na najmenšieho bračeka Louisa, či zakríknutejší George alebo bezprostredná Charlotte.

(George sa väčšinou pozeral do zeme)

Či už bude tak alebo tak, družičky a pážatá na Harryho a Meghaninej svadbe si svoju úlohu splnili. Najdôležitejšiu funkciu mali sedemročné dvojčatá Brian a John, synovia Meghaninej kamarátky Jessicy Mulroneovej, ktorí sa s nevestou doviezli pred Windsorskú kaplnku a niesli jej dlhočizný závoj s ručne vyšívanými kvetmi.

(vojičky Brian a John s nádherným závojom)

George a Charlotte prišli v sprievode Kate a ostatných detí. Vojvodkyňa chvíľami pôsobila dosť unavene. Niet sa však čomu diviť, keďže pred necelým mesiacom porodila svojho najmladšieho synčeka Louisa a určite má v týchto dňoch starostí nad hlavu. Napriek tomu vyzerala ako vždy veľmi elegantne.

Zaujímavosťou je, že Georga sme po pvýkrát mohli vidieť na verejnosti v dlhých nohaviciach. Doteraz nosil podľa protokolu,, resp. podľa zvyklostí urodzeného stavu, zásadne kraťasy, najdlhšie po kolená. Tentokrát urobili výnimku a George mal na sebe čiernu uniformu - trojšrťový kabátik a nohavice c červeným pruhom inšpirovanú uniformami princov Williama a Harryho. 

(Urodzená rodinka na svadbe Harryho, George v malej uniforme sa schováva za Williamove nohavice)

Kým ostatných 8 družičiek a pážat sprevádzalo nevestu aj po obrade, Georga a Charlotte stiahli k rodičom. Pravdepodobne preto, aby nechýbali na svadobnej fotke s najbližšou rodinou mladomanželov, ktorá vznikla priamo pred kráľovskou kaplnkou.

Romantika musí byť

Takto vyzeral prvý manželský bozk Harryho a Meghan...

 

... a takto pred siedmimi rokmi prvý manželský bozk Williama a Kate.

 

Takáto družička bola pred rokmi z Kate (vpravo)... 

 

... a takáto družička bola na sobotňajšej Harryho svadbe Charlotte.

 

Takto rozkošne sprevádzali George a Charlotte pred rokom Pippu Middleton, sestru mamy Kate.

 

Strýka Harryho a Meghan sprevádzali deti v majestátnych priestoroch kráľovskej kaplnky.

 

Obrad bol naozaj romantický a na chvíľu sme sa všetci mohli cítiť ako súčasť rozprávky.

Prečítajte si tiež:

Takto to seklo Georgovi a Charlotte na svadbe tety Pippy

Jeho kráľovská plachosť George

 

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia