Toto budú družičky a pážatá na Harryho svadbe

Toto budú družičky a
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2018-05-18 13:45:55 |

Nevestu princa Harryho, Meghan Markle, bude zajtra k oltáru sprevádzať desať družičiek a mládencov. Samozrejme, nebudú medzi nimi chýbať princ George a princezná Charlotte.

Medzi dievčatami a chlapcami, ktorí budú "družbovať", budú už spomínané deti princa Williama a vojvodkyne Kate, princezná Charlotte a princ George, Harryho krstné deti Zalie Warren, Florence van Cutsem a Jasper Dyer, krstné dcéry nevesty Remi a Rylan Litt a deti jej najlepšej priateľky Jessicy Mulroney - Ivy, Brian a John Mulroneyovci.

Malý princ Louis, najmladší syn Harryho brata, princa Williama a Kate, ktorý nemá ešte ani mesiac, sa na strýkovej svadbe s americkou herečkou Meghan Markle nezúčastní. Jeho štvorročný brat George a trojročná sestrička Charlotte však chýbať nemôžu. So sprevádzaním nevesty už majú bohaté skúsenosti, veď pred rokom boli hlavnými hviezdami na svadbe maminej sestry, tety Pippy Middleton. Na Harryho svadbe sa po ich boku v úlohe družičiek a mládencov objaví ďalších 8 detí, najmladšou družičkou bude dvojročná Zalie. Päť detí je pozvaných z Harryho strany a 5 z Meghaninej. 

Princ George a princezná Charlotte

Rodičia: princ William a vojvodkyňa Kate

Tieto dve rozkošné deti asi veľmi predstavovať netreba. Kde sa objavia, tam vzbudia záujem. Kým starší George je skôr plachý, mladšia Charlotte hanbu nepozná a je veľmi bezprostredná.

(George a Charlotte s mamou Kate na vlaňajšej svadbe jej sestry Pippy)

 

Zalie Warren

Rodičia: Jake Warren a Zoe Warren

Zalie je najmladšia z družičiek. Má iba dva roky a bude to jej prvá skúsenosť s takouto veľkolepou udalosťou. Zalie je dcérou jedného z najlepších Harryho priateľov, s ktorým ho spájajú najmä dostihy. Študovali spolu na prestížnej škole Eton College a neskôr sa Harry stal krstným otcom Zalie. Tá má ešte sestru-dvojča Indiu.

(Zalia a India v náručí mamy Zoe)

 

Florence van Cutsem

Rodičia: Alica a Nicholas van Cutsem

Florence je Harryho krstná dcéra. Snáď nebude nasledovať 10-ročnú sestrernicu Grace, ktorá je zase krstnou dcérou Harryho brata Williama. Tá sa preslávila .grimasami, ktoré strúhala pri jeho novomanželskom bozku s Kate Middleton. Bolo evidentné, že ju riadne nudia. Rodičia Florence, Alice a veľvyslanec Nicholas van Cutsem, sú pravidelnými hosťami na kráľovských večierkoch. 

(Znudená Grace na Williamovej svadbe)

Jasper George Galloway Dyer

Rodičia: Mark William Galloway Dyer a Amanda Kline

Šesťročný Jasper je synom Harryho najlepšieho priateľa Marka Dyera. Často spolu cestovali a Mark bol pre Harryho vždy veľkou inšpiráciou. Zblížili sa najmä po smrti Harryho matky, lady Diany, keď mu Mark veľmi pomáhal. Objavili sa aj špekulácie, že Mark je Harryho biologickým otcom.  

(Harry s Markom)

(Jasper)

 

Brian, John a Ivy Mulroney

Rodičia: Ben a Jessica Mulroney

Sedemročné dvojčatá sú synmi blízkej nevestinej kamarátky Jessicy Mulroneyovej. Družičkou na kráľovskej svadbe bude aj ich štvorročná sestrička Ivy. Žijú v kanadskom Toronte, kde sa Jessica živí ako stylistka a Ben uvádza televíznu reláciu Your Morning.

(Rodinná idylka v podaní dvojičiek s mladšou sestrou a rodičmi)

 

 

Remi a Rylan Litt

Rodičia: Darren a Benita Litt

Sedemročná Rylan a šesťročná Remi sú krstnými dcérami Meghan. Tá s nimi trávila doteraz veľa času, nechýbala u nich ani pri rôznych oslavách. Mama družičiek Benita je jej najlepšou kamarátkou, ktorá vlastní agentúru venujúcu sa budovaniu silných značiek, predtým pracovala v Kalifornii v oblasti práva. Jej manžel Darren je investorom a podnikateľom.

(Meghan je so svojimi krsňatami a ich rodičmi často)

Londýn v týchto chvíľach už nežije snáď ničím iným ako veľkolepou svadbou vnuka kráľovnej Alžbety II. Harryho, ktorý si zajtra zoberie za manželku americkú herečku Meghan Markle. O prípravách, hosťoch, šatách či o priebehu svadby píšu médiá celý mesiac, tento týždeň ešte intenzívnejšie. Megan by nemal k oltáru viesť jej otec, ale otec ženícha, princ Charles. Dôvodom neúčasti Meganinho otca má byť operácia srdca. Na svadbu bolo pozvaných 600 hostí, na večernú recepciu 200 najbližších. Svetoví politici, o ktorých účasti sa špekulovalo, by sa nakoniec objaviť nemali. 

 

Prečítajte si tiež:

12 znakov, že váš vzťah obstojí v skúške času

Takto si udržíte dobré manželstvo

Fotogaléria


Foto: Instagram, sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia