Mama odhalila plán detí, ako ju presvedčiť na kúpu šteniatka

Mama odhalila plán detí,
Ilustračné foto
Zdroj: foto: facebook/Emma Robinson
2018-05-16 13:45:29 |

Nenájdeme snáď dieťa, ktoré by netúžilo po domácom zvieratku. Neraz to však nejde – pre málo priestoru, chlpy, neporiadok, nedostatok času.

 

 

Osemročný William a šesťročná Scarlett patria presne k tým deťom, ktoré netúžia po ničom viac ako po štvornohom miláčikovi, no ich rodičia povedali jednoznačné NIE. Obaja majú totiž zamestnania, v ktorých veľa cestujú a sú radi, že im zostáva aký-taký čas na seba a na deti.

Pre ratolesti však žiadny dôvod nie je taký významný, aby im v ceste za šteniatkom zabránil. Nič nenechali na náhodu a ich mama Emma Robinson našla tajný plán, v ktorom si krok za krokom naplánovali spôsob, akým presvedčia rodičov, aby im ho kúpili.

Plán na to, aby rodičia súhlasili s kúpou psíka:

1. Budeme si plniť všetky povinnosti

2. Budeme používať viac komplimentov

3. Budeme uvádzať náhodné fakty o psoch

4. Budeme ukazovať rozkošné obrázky psíkov

5. Napíšeme šteňa na vianočný zoznam

6. Budeme sa o ňom baviť so súrodencom

7. Pripomenieme, že so šteňaťom budeme mať viac pohybu

8. Porozkladáme rozkošné obrázky šteniat okolo domu

9. Kto je tu ciciak?

10. Vytvoríme hudobné video.

Mladšia sestrička Scarltt do plánu doplnila, že by mohli rodičov o šteniatko poprosiť. Bodom číslo 9 si pravdepodobne William dodával odvahu, desiatka môže byť tiež zaujímavá.

„Najprv som si myslela, že to je Williamov narodeninový zoznam, lebo onedlho ich bude oslavovať. Ale keď som si to prečítala, musela som sa začať smiať,“ povedala pre mirror.co.uk mama Emma. Vysvetlila, že nápad so psíkom sa zrodil pred dvomi rokmi, keď si zaobstarala psa jej mama, teda ich babka. V posledných šiestich mesiacoch sa to podľa nej ešte viac vystupňovalo.

To, či bude plán úspešný alebo nie ešte nie je jasný, rodičia sa totiž stále nerozhodli. Emma si však uvedomuje, že deti začali tajný plán plniť, lebo zrazu jej oproti predchádzajúcemu obdobiu skladajú viac komplimentov a snažia sa aj viac pomáhať.

Prečítajte si tiež:

Mačka môže vyvolať astmu, pes pred ňou ochráni

Z detí, ktoré ľúbia zvieratá, vyrastú lepší ľudia

Fotogaléria


Foto: Facebook/Emma Robinson
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia