Najkrajšie dievča sveta má 17

Najkrajšie dievča sveta má
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/thylanebondeau
2018-04-06 14:05:06 |

Jej kariéra sa rozbehla, keď mala 4 roky. Francúzska modelka Thylane Blondeau rastie do krásy. Zarobila už toľko, koľko bežný smrteľník nezarobí za niekoľko životov.

Jej príbeh pripomína rozprávku. Dcéra bývalej modelky, herečky a moderátorky Véroniky Loubry a bývalého futbalistu Patricka Blondeau bola rozkošná od narodenia. Mala iba štyri, keď sa objavila na prehliadke Jean-Paula Gaultiera a odvtedy bola neprehliadnuteľnou. Napriek tomu, že rodičia sa v roku 2012 rozviedli, obaja sú dcére oporou.

(S rodičmi)

V desiatich rokoch sa jej fotky dostali do Vogue a jej ceste za slávou nestálo nič. Na jednej strane mnohí kritizovali odvážne pózy, výrazný mejkap a vysoké podpätky, na druhej sa aj vďaka tomu ešte viac zviditeľnila.

(10-ročná Thylane ako hviezda vo Vogue)

Napriek tomu, že klasické detstvo nepoznala a veľmi skoro sa začala pohybovať vo svete veľkých peňazí, intríg a drog, stále je veľmi úspešná a krásna. Doteraz zarobila už vyše 4,3 milióna dolárov.

Ešte nie je plnoletá, včera oslávila 17-te narodeniny, no už je ambasádorkou firmy L´Oreal a jej kolegyňami sú svetoznáme topmodelky.

Ako by to bolo, keby také krásne dievča bolo bez partnera. Už nejaký ten piatok patrí jej srdce fešákovi Raphaelovi Le Friante, ktorý je veľkou hviezdou Instagramu a má tiež vlastný kanál na YouTube.  Silnú pozíciu na sociálnych sieťach má samozrejme aj Thylane.

(S priateľom Raphaelom)

Kým Thylane má mladšieho brata Ayrtona, Raphael má zase sestru  Palomu. Hovorí sa o ňom ako o najšťastnejšom mužovi planéty.

(S bratom Ayrtonom)

Prečítajte si tiež:

Toto sú najkrajšie dvojčatá na svete

Toto je najkrajšie dievča sveta, vyzerá ako bábika

 

Fotogaléria


Foto: Instagram/thylaneblondeau
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia