Mladé sestry porodili pár hodín po sebe

Mladé sestry porodili pár
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: liverpoolecho.co.uk
2018-03-31 00:30:50 |

Lily Brennanová (17) porodila chlapca a pár hodín po nej priviedla na svet jej 20-ročná sestra Lauren dievčatko. Rodili v tej istej nemocnici.

Sestry z Anglicka mali rodiť v rozmedzí dvoch týždňov, nakoniec to príroda zariadila inak. Ich 47-ročný otec a novopečený dedko Phillip Brennan (47) je od šťastia bez seba.  "Tešil som sa, že budem dedkom a mal som pocit, že čakanie trvá veky,“ uviedol pre Liverpoolecho.

Ako povedal, celý čas tehotenstva obidve dcéry aj s manželkou Karen podporovali, i keď Lily to spočiatku tajila. „Keď otehotnela staršia Lauren, sedela na gauči a keď nám to oznámila, rozplakala sa. Prečo plačeš? Také veci sa stávajú,“ opísal Philip, ako zareagovali na tehotenstvo staršej dcéry. Netrvalo dlho a dozvedeli sa aj o očakávaní mladšej i keď tá im to povedať nechcela a tehotenstvo dosť dlho tajila.

(Lily so synčekom Jaydenom)

„Deti musíme podporovať v každej situácii,“ je presvedčený Philip, ktorý síce nebol nadšený z toho, že dcéry otehotneli v takom mladom veku, ale nevníma to ako tragédiu. Deň, keď dievčatá rodili, si pamätá do detailu. Keď to na Lauren prišlo, odprevadili ju aj s manželkou Karen, synom aj dcérou Lily do nemocnice. Chvíľu boli s ňou všetci, ale keďže už bolo dosť neskoro, zostala tam iba Karen.

(Lauren s dcérkou Sophie)

Zrazu prišiel šok, keď  Lily doma odtiekla plodová voda. „Nečakali sme to, termín mala neskôr,“ hovorí Philip.  Rýchlo zháňal suseda, ktorý ich odvezie do pôrodnice. „Bola to šialená noc," spomína si. Mama Karen tak nakoniec podporovala obidve dcérky zároveň. Philip so synom v nemocnici zostať nemohli, interné predpisy to nedovoľujú.  

Lily nakoniec porodila vyše trojkilového synčeka Jaydena o päť hodín skôr ako Lauren. Tá priviedla na svet dcérku Sophiu s hmotnosťou 2,8 kg.

„Bola som riadne šokovaná, keď som zbadala Lily na pôrodnom stole. Ja som síce už bola dobre otvorená, ale nemala som veľké bolesti, tak som ešte aj za ňou zašla,“ hovorí Lauren. „Rodičia nám obom boli veľkou oporou,“ dodala. Dcéry s bábätkami chvíľu bývali v rodičovskom dome, no Lauren sa už odsťahovala do svojho domu. Lily, ktorá je ešte naozaj mladá, žije zatiaľ s nimi.

Prečítajte si tiež:

Žena porodila na chodbe nemocnice, na sálu to už nestihla

 

Fotogaléria

liverpoolecho.co.uk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia