Letné tábory: Čo tak vyskúšať Múzu?

Letné tábory: Čo tak
Ilustračné foto
Zdroj: foto: tlačová správa
2017-06-25 14:30:41 |

Deti by si mali prázdniny užiť. Pokiaľ to vaše nie je práve športovcom ani bádateľom, možno ho to tiahne k umeniu. Práve pre vás máme jeden tip.

Prázdninový program by sme mali deťom pripraviť tak, aby bol zmysluplný a zohľadňoval predovšetkým ich záujmy. V dobe, keď si málokto z nás môže dovoliť vziať dvojmesačné voľno z práce, sa to síce ľahko povie, horšie však zrealizuje.

Riešenie ponúkajú denné tábory. Tie už dávno nie sú miestom, kde dieťa počas dňa jednoducho „odložíte“. Naopak! Pre dieťa predstavujú možnosť naplno sa venovať svojím záľubám. Ponuka je skutočne široká a vy tak môžete vybrať „na mieru“ podľa potrieb vašej ratolesti.

Pokiaľ máte doma malého výtvarníka, speváka či divadelníka nechajte ho v spoločnosti múz rozvíjať svoj talent a prihláste ho do denného tábora Múza. Tábor je určený pre všetkých malých umelcov vo veku od 5 do 15 rokov, ktorí sa kamarátia s výtvarnými, tanečnými, divadelnými, literárnymi či hudobnými múzami. Deti tu nečakajú len tvorivé zážitky, ale predovšetkým radosť, smiech a poklady vytvorené vlastnými rúčkami. Súčasťou programu bude tiež nácvik choreografie, tvorivé čítanie či divadelná tvorba. To všetko pod vedením skúsených lektorov, kladúcich dôraz na individualitu dieťaťa.

Vyberte si z troch rôznych turnusov a pripravte svojim deťúrencom nezabudnuteľné leto plné umenia.

Viac informácií nájdete na facebooku: https://www.facebook.com/groups/1591699607755118/. MÚZA, n.o. MÚZA, n.o.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Chystá sa vaše dieťa po prvý raz do letného tábora?

Výber letného tábora musí zohľadňovať záujmy detí 

 

Fotogaléria


Foto: tlačová správa
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia