POHROMA: Aj takto môže dopadnúť hra s vianočným darčekom

POHROMA: Aj takto môže
Ilustračné foto
2016-12-31 00:18:51 |

Na tento vianočný darček 7-ročná Orla nezabudne. Kreatívne gumové guľôčky, ktoré dostala od babky, sa jej tak zaplietli do vlasov, že jej ich musela mama radikálne skrátiť.

Veselé a šťastné Vianoce sa pre malú Orlu skončili miernou pohromou. Kreatívna hračka, ktorou sú malé farebné gumové chlpaté guľôčky so suchým zipsom, sa stala pre ňu až príliš kreatívnou. I keď vďaka suchým zipsom by mala z farebných guličiek vyrábať rôzne tvary, jej sa nalepili do vlasov a nijako ich z nich nedokázala dostať ona, ani jej mamina Fiona. Nezostalo im tak nič iné, len vlásky malej parádnice skrátiť.

Podobnú kreatívnu hračku, s ktorou si deti môžu užiť veľa zábavy, dostať aj u nás. Princíp je jednoduchý – dieťa guľôčky spája vďaka suchým zipsom a vytvára tak mnohé tvary. Ale len dovtedy, kým sa nezamotajú do vlasov alebo nebodaj do srsti domáceho miláčika.

Odstrániť ich naozaj nie je jednoduché a môže to dopadnúť rovnako ako u Orly. Tá si svoje nové parádne guľôčky položila na vankúš a neskôr si na ne ľahla. Možno, keby si prečítali upozornenie, že hračku treba držať ďalej od vlasov a domácich zvierat, nemuseli riešiť vianočnú pohromu. Našťastie, nič až také vážne sa nestalo. Ako sa hovorí, kým nejde o život, nejde o nič a vlasy za nejaký čas dorastú. Ak máte niečo podobné doma, mali by ste vedieť, že táto hračka nepatrí do rúk deťom mladším ako 4 roky. I keď, ako Orla odkázala, riadne problémy dokáže narobiť aj staršej ratolesti :). 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Rozkošné: Novorodeniatko sa pri umývaní vlasov cíti ako v nebi

Pobavte sa: Syn si potajomky zobral otcov strihač na vlasy

Fotogaléria


Foto: YouTube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia