Nevinná hra otca so synom skončila smrťou

Nevinná hra otca so
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2016-10-17 12:45:27 |

Toto je naozaj len pre silné žalúdky. Jedno nešťastné pošmyknutie otca stálo život jeho milovaného štvorročného synčeka.

Takéto niečo sa naozaj nedá predvídať. Otec so synom boli spolu v obchode a trochu sa bláznili. Nerobili však na prvý pohľad nič riskantné či nebezpečné. Otec idúci vpredu držal za obidve ruky synčeka, ktorý išiel za ním. Stačil malý okamih a príjemný deň sa zmenil na jednu veľkú tragédiu.

Stačil zlý krok či silnejšie potiahnutie za ruku a muž stratil rovnováhu. Spadol tak nešťastne, že zadkom úplne pripučil chlapčekovu hlavu. Váha dospelého muža bola na malé dieťa príliš veľká a to na mieste zomrelo. Nepomohlo ani to, že žena, ktorá stála opodiaľ, rýchlo zareagovala. Pomohla mužovi a aj chlapčiatko zdvihla zo zeme a zavolala záchranku. Otcovi, ktorému ho podala do rúk, bolo hneď jasné, že synčekovi už nepomôžu. Zdravotníkom nezostávalo nič iné, len prehlásiť dieťa za mŕtve.

Táto tragédia je len ďalším dôkazom, že nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch a nikdy nevieme, kedy sa môže niečo stať.

Prečítajte si tiež:

Toto je otec, ktorý schválne nechal dieťa v horúcom aute

Otec chcel zabiť synčeka, dôvod vás dostane

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia