Vojvodkyňa Kate nenecháva nič na náhodu

Vojvodkyňa Kate nenecháva nič
Zdroj: profimedia.sk
2016-06-01 13:50:11 |

Dokonalosť v každom momente. Vojvodkyňa Kate aj na rodinnom výlete striehla na svoje dve deti, aby stále vyzerali tip-top. Je jej jasné, že fotografi si všimnú každú maličkosť.

Keď sa urodzená rodinka ukáže na verejnosti, spúšte fotoaparátov cvakajú ako o život. Tento raz sa vybrali na jazdecké preteky neďaleko ich vidieckeho sídla Anmer Hall. Všetci boli farebne zladení do modro-sivo-bielej farby. Kate nedá dopustiť na svoje obľúbené prúžky, preto sa vzor tzv. bretónskych pruhov objavil nielen na jej tričku, ale rozkošne v pruhovanom pulóvriku vyzeral aj malý George. S tým mala mamina Kate o niečo viac starostí ako s ročnou princeznou Charlotte, ktorá pokojne sedela a sledovala koníky. Neposedný princ si pochutnával na čokoládovej torte a tak mala Kate čo robiť, aby ustriehla, nech sa nezašpiní. To by zase boli titulky...

(Na fotke z dostihov vojvodkyňa Kate so synom Georgom a spolužiakom princa Williama z elitnej internátnej školy Eton Jamesom Meadom, ktorý aj s manželkou robil urodzenej rodine spoločnosť.

Kate svietil na ruke snubný prstienok, ktorý je pamiatkou po princeznej Diane. Dominuje mu modrý smaragd osadený diamantmi.  Oblečená v džínsach, pruhovanom tričku Ralph Lauren a čižmách obľúbenej značky La Chameau, ktorá je známa ručnou výrobou svojich topánok, vyzerala uvoľnene. Vo vlasoch mala čelenku s leoparďou potlačou.

Malý George v pruhovanom tričku akoby mame z oka vypadol. Jeho model dopĺňali kraťasy a plátenné tenisky. Princ William zvolil rifle a ležérnu bavlnenú bledomodrú košeľu. Princeznička Charlotte mala oblečenú bielu blúzočku s volánikovým golierom a modrý svetrík. Na hlave jej nechýbala rozkošná, a zdá sa, že aj obľúbená sponka v tvare mašličky. Takú istú má aj na fotkách, ktoré jej pri príležitosti nedávnych prvých narodenín, urobila mamina Kate.

Piknik na dostihoch trávila urodzená rodinka v spoločnosti Williamovho spolužiaka Jamesa Meada a jeho manželky Laury Marsham. Podľa svedkov si deň perfektne užili a všetci boli uvoľnení. Kým Kate sa maznala najmä s malou Charlotte, William nosil na rukách unaveného Georga.

Prečítajte si tiež:

Princ George miluje to, čo všetci chlapci

Vojvodkyňa Kate prezradila tajomstvo svojej štíhlosti

 

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia