Vojvodkyňa Kate prezradila tajomstvo jej štíhlosti

Vojvodkyňa Kate prezradila tajomstvo
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2016-04-12 13:30:49 |

Nie sú v tom žiadne tajné cviky ani tvrdá diéta, len starostlivosť o dve neposedné deti. Aspoň to tvrdí o svojej dokonalej postave po dvoch pôrodoch manželka britského princa Williama.

„Neustále behám za deťmi,“ odpovedala vojvodkyňa z Cambridge na zvedavú otázku profesorky Bulbul Dhar-James vyučujúcej politológiu na Jamia Mellie Islamia univerzite v Nai Dillí, ako sa jej podarilo dosiahnuť takú peknú postavu. Ženy sa stretli na čajovej párty v indickom hlavom meste, kde je Kate s manželom Williamom na niekoľkodňovej oficiálnej ceste.

Milujúca mama po prvý raz na dlhší čas opustila svoje ratolesti – Georga, ktorý v júli oslávi tretie narodeniny a rozkošnú Charlotte, ktorá bude mať prvé narodeniny 2. mája. Cesta urodzených rodičov je namáhavá a nabitá množstvom aktivít, preto sa rozhodli nechať deti v starostlivosti starých rodičov a opatrovateliek.

Kate povedala, že na drinu v posilňovni alebo zdokonaľovanie postavy iným cvičením nemá pri deťoch čas a tiež sa netrápi žiadnymi diétami. V minulosti priznala, že miluje smoothies a oslovila ju medzi celebritami veľmi obľúbená Dukanova diéta, ktorá spočíva v absencii sacharidov a naopak, príjme veľkého množstva bielkovín. Ešte pred sobášom s princom Williamom ju držala aj spolu so sestrou Pippou a mamou Carole.


Princ William zobral rodinku na prvú lyžovačku


V súčasnosti sa podľa vlastných slov obmedzovať  nemusí, lebo pri deťoch má pohybu až-až. Vďaka tomu, že s rodinkou žijú na vidieckom panstve Anmer Hall v Norfolku, je s nimi aj často na vzduchu.

Návšteva Williama a Kate vzbudila v Indii veľký rozruch a najmä krásnu vojvodkyňu nevedia tamojší ľudia vynachváliť. Obdivujú nielen jej postavu, ale aj to, aká je neustále milá. „Ale obaja sú naozaj láskaví. Sú veľmi príjemní. V skutočnosti vyzerajú omnoho lepšie ako na fotkách,“ uviedla profesorka Dhar-James po stretnutí s nimi.

Kate oslňuje počas oficiálnej cesty po Indii a Butáne nádhernými róbami a šperkami inšpirovanými práve touto časťou sveta. Na spomínanom pondelkovom čajovom večierku  mala oblečené nádherné šaty od svojej obľúbenej návrhárky Alice Temperley v prepočte za vyše 3700 eur. Aj vďaka dokonalému účesu a nádherným náušniciam vyzerala v nich ako bábika. Veru, aj takto môže vyzerať dvojnásobná mamina.

Ak ste práve zbledli závisťou a rozmýšľate, ako môže byť také dokonalá, niečo vám prezradíme. Aj Kate je iba ženou z mäsa a kostí. Pred oficiálnou cestou tak trochu podcenila pedikúru, čo sa jej teraz vypomstilo. Pri včerajšej návšteve Múzea Gandhi Smiriti v Naí Dillí sa totiž musela pred budovou vyzuť a fotky jej neupravených a nenalakovaných nechtov na nohách sú uverejnené snáď už vo všetkých bulvárnych médiách na svete.

No nie je príjemnejšie, keď o svojich nedokonalostiach vieme iba my samy?

Prečítajte si tiež:

Princ William je vďaka deťom emotívnejší

Princezná Charlotte má otcove oči a mamine vlasy

 

 

Fotogaléria


Foto: profimdia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia