Šťastné a veselé prajú aj princiatka George a Charlotte

Šťastné a veselé prajú
Ilustračné foto
Zdroj: royal.gov.com
2015-12-21 00:30:09 |

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, princ William a jeho manželka Kate Middleton, zverenili nový rodinný portrét ako vianočný darček ich priaznivcom.

Kráľovský pár si dáva na vianočných pozdravoch záležať. Aj tento rok urobili svojim fanúšikom radosť – zverejnili fotku, na ktorej nechýbajú ich rozkošné deti - princ George a princezná Charlotte. Ide o druhú oficiálnu fotografiu, na ktorej je celá štvorčlenná rodina spolu.

Snímka vznikla koncom októbra v areáli Kensingtonského paláca a jej autorom je Chris Jelf. Urodzená rodina vyzerá ako prototyp šťastia a spokojnosti . Rozkošná princeznička Charlotte má na sebe kvetinové šaty a ružový svetrík. V tomto outfite sme ju mohli vidieť aj na jej prvom oficiálnom portréte, ktorý bol zverejnený koncom novembra.

Spomínate si na vlaňajší vianočný pozdrav? Ten spustil davové šialenstvo. Vtedy bol na ňom princ George ešte sám, jeho sestrička, ktorá sa narodila tento rok v máji, čakala na svoj veľký deň v maminom brušku. 

„Veselé Vianoce od vojvodu a vojvodkyne z Cambridge, princa Georga a princeznej Charlotte,“ je napísané pri tohtoročnej fotke pri príležitosti Vianoc zdieľanej na oficiálnej instagramovej stránke Kensingtonského paláca. Malý červený vláčik na snímke, ktorý patrí k obľúbeným hračkám Georga, je replikou  viktoriánskeho parného vlaku. Majitelia orangetreetoys.com, kde ho bolo možné kúpiť za 15 libier, sa nemôžu sťažovať. Po zverejnení fotky sa po tejto hračke len tak „zaprášilo“. 

Prečítajte si tiež:

Oživte si vianočné básničky a pesničky

Fotogaléria


Foto: Chris Jelf
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia