Zaradí sa princ George k módym ikonám?

Zaradí sa princ George
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstock.com
2015-06-17 00:30:25 |

Gumené topánky crocsy rozdeľujú módny svet na ich zástancov a odporcov. Nikto by však nerátal s tým, že ich ustupujúcu slávu opäť oživí ešte ani nie dvojročný princ George.

Mal malý George na nedeľňajšom charitatívnom konskom póle v Gloucestershire najhorúcejšiu obuv tohto leta? Je veľmi pravdepodobné, že minimálne vo Veľkej Británii tento rok vďaka princiatku pôjdu crocsy na dračku!

Vždy to tak je. V čom sa na verejnosti objaví jeho mamina, vojvodkyňa Kate Middleton, on alebo jeho malá sestrička Charlotte, to do pár hodín zmizne z obchodov. Niet sa preto čo čudovať, že keď sa George cez víkend ukázal na póle v rozkošných malých  gumených topánkach v prepočte za zhruba 37 eur , o chvíľu jeho veľkosť dostať nebolo. Rovnakou rýchlosťou sa vypredali aj kašmírové svetríky značky Olivier Baby and Kids, ktorý dostať v prepočte za 90 eur.

Rozhodnutie obuť Georgovi na konské pólo crocsy módnych kritikov prekvapilo. Obľúbená gumená obuv sa totiž k štýlu obyvateľov Buckinghamského paláca akosi vôbec nehodí. „Tieto topánky sú tak veľmi škaredé, že ich proste musíte milovať,“ vraví aj slogan firmy Crocs, ktorá ich vyrába a možno práve preto by ich na nôžkach malého princa nikto nečakal. Aj keď crocsy sú už dlhší čas považované za obuv, ktorá nepatrí k tým najtrendovejším, moderná urodzená rodina pravdepodobne dala impulz k tomu, aby sa crocsy opäť do ulíc vo veľkom vrátili.   

Nový vietor v kráľovskej rodine

Princ George sa v poslednom čase, po narodení sestričky Charlotte, objavil na verejnosti už viackrát. Najčastejšie ho vídame oblečeného v „old-school“ klasickom štýle, ktorý je pre kráľovskú rodinu priam typický. Podobne obliekali kedysi aj jeho otca, princa Williama, dokonca aj dedka, princa Charlesa. Crocsy sú po šortkách, podkolienkach, klasických košeľách a vestičkách, v ktorých sa George na verejnosti ukazuje, hotovým „úletom“.  Uvidíme, čo štýlová mam Kate vymyslí nabudúce...

 

(V tejto rozkošnej vestičke, bielej košeli a šortkách pózoval George na vianočnom pozdrave)

 

(Sestričku Charlotte prišiel privítať v bielej košeli, svetríku, šortkách, podkolienkach a klasických sandálikoch)

 

(Na fotke so sestričkou nemohli podkolienky a biela košeľa tiež chýbať)

 

(V klasickom štýle so sandálikmi na nohách sme videli Georga aj na slávnostnej vojenskej prehliadke na počesť 89. narodenín britskej kráľovnej Alžbety II.)

 

(Takto bol pred rokmi na slávnostnej vojenskej prehliadke oblečený Georgov otec princ William....)

 

(Aj keď crocsy sú "úletom", štýl obliekania zostáva stále rovnaký)

 

Prečítajte si tiež:

Aj iné deti sú rovnako rozkošné ako malé princiatka

Pokračujú William a Kate v tradícii chlapčenskej obriezky?
 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, sita.sk
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia