Zdedí Charlotte po rodičoch to najlepšie?

Zdedí Charlotte po rodičoch2015-05-07 12:30:42 |

Princezná Charlotte Elisabeth Diana má len pár dní, no už sú na svete počítačové podobizne jej tváre o pár rokov. Ako asi bude vyzerať? Takto ju vidí americký forenzný umelec Joe Mullins.

Podobizeň Jej veličenstva Charlotte z Cambridge vytvoril Mullins na základe fotografií jej rodičov. Zameral sa na výrazné črty Williama a Kate, ktoré upravil photoshopom a tvrdí, že princezná bude mať hnedé husté vlasy po mame, po ktorej zdedí aj nos. Jej krásu podčiarknu zelené oči, plné pery a úzka brada.

Odborníčka na genetiku na rozdiel od Mullinsa predpokladá, že Charlottine oči budú modré rovnako ako Williamove. Podľa inej teórie sa sfarbia na modro-zeleno ako mix farieb očí jej vznešeného otca aj mamy. Nech je tak či tak, princezná určite nebude vďaka svojmu pôvodu patriť do kategórie sivých myšiek.

Je veľmi pravdepodobné, že zdedí nádherný úsmev a neskutočnú eleganciu po tragicky zosnulej babičke Diane, lebo niektoré črty a vlastnosti sa dedia práve ob-generáciu. Možno to však budú oči alebo brada po dedkovi Charlesovi, čo by nemuselo byť až také ideálne. Mullins, ktorý vytvoril už množstvo podobizní, je však presvedčený, že genetický základ princeznej je veľmi kvalitný  a určite z nej vyrastie nádherná žena.

Fotogaléria


Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia