Internet baví dievčatko s "pipíkom"

Internet baví dievčatko s
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-03-23 00:30:00 |

Všetci čakali dievčatko, no narodil sa rozkošný chlapec. Reakcie starých rodičov a rodinných známych zabávajú internet.

Kyle a Danielle Williamsovci z amerického Michiganu už jednu dcérku doma majú a podľa ultrazvuku sa mali tešiť aj na druhú. Radostnú novinu potvrdenú viacerými lekármi si nenechali pre seba, ale podelili sa o ňu s celou rodinou aj známymi. Tí samozrejme nakúpili rozkošné ružové vecičky, bábiky a rôzne sladučké dievčenské drobnosti. Bábätko malo už vymyslené aj meno – Charley.

To, čo Danielle zbadala po tom, ako jej lekári ukázali bábätko po pôrode, zmenilo jej život. Aj keď tomu spočiatku nechcela uveriť a musela sa niekoľkokrát presvedčiť, že je to naozaj tak, z očakávanej dcérky sa stal synček. Po prvotnom šoku, keď si v hlave premietla na ružovo pripravenú domácnosť a to, že pre chlapca vôbec nič nemá, sa s manželom rozhodli pre malú lesť na ostatných členov rodiny. Nikomu neprezradili, že namiesto dievčatka Charley sa zoznámia s chlapcom, ktorého pomenovali Bentley.

Babka na infakrt

Výraz babky, ktorú požiadali, aby bábätku vymenila plienku, je na nezaplatenie. Podobne reagovali aj ostatní členovia rodiny a známi. Novopečený ocino Kyle si ich prekvapené tváre a výkriky škodoradostne nahrával, aby sa raz mali na čom baviť.  

 

Williamsovci sú už na zvláštne a vzácne veci zvyknutí. Ich staršia dcérka Peyton trpí veľmi vzácnou krvnou poruchou zvanou Diamond–Blackfan anemia (DBA). Preto narodenie synčeka namiesto dcérky, ktorú na ultrazvuku videlo viacero doktorov,  prijali takto vtipne. Hlavne, aby bol zdravý, hovoria si.

 

Prečítajte si tiež:

Bláznivé bezpečnostné pokyny pre manipuláciu s bábätkom

Kedy bábätko vzťah utuží a kedy skôr rozbije?

 


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia