Už zajtra sa na vás teší Miro Jaroš a Polemic. Kde? No predsa na karnevale!

Už zajtra sa na
Vydajte sa karnevalovú cestu okolo sveta s Kauflandom
2024-02-03 10:00:00 |

Ako za jeden deň spoznať karnevalové tradície z celučkého sveta? Dá sa to! Na dobrodružnej výprave s Kaufland Detským festivalom zažijete sambu ako z Ria, aj benátske masky na ľade. A prídu aj hviezdy.

Ako za jeden deň spoznať karnevalové tradície z celučkého sveta? Dá sa to! Na dobrodružnej výprave s Kaufland Detským festivalom zažijete sambu ako z Ria, aj benátske masky na ľade. A prídu aj hviezdy.  

Farebné masky, exotické rytmy samby, latino tanečnice a hviezdne mená. To všetko zažijete v nedeľu 4. februára 2024 od 10:00 hod. až do večera v bratislavskom nákupnom centre Avion Shopping Park, kde Kaufland Detský festival odštartuje Karnevalovú cestu okolo sveta. Cestovný lístok nepotrebujete, Kaufland na ňu pozýva zadarmo.

O skvelý deň a ešte lepšiu zábavu sa už tradične postarajú nielen moderátori Veronika Hatala & Milan „Junior“ Zimnýkoval, ale aj škriatok Fíha Tralala, ktorý poteší najmenších divákov. Navyše, všetci sa môžu vyblázniť na poriadnej karnevalovej diskotéke, ktorú pre fanúšikov naplno rozbalí Miro Jaroš. Nezabudnite si zobrať karnevalovú masku, spoločne s Mirom sa totiž pokúsime prekonať rekord v najväčšom počte detských masiek na jednom podujatí!

Na skok do Ria i do Benátok

Aby Cesta okolo sveta vašich drobcov príliš neunavila, Avion vláčik bude všetky decká po nákupnom centre rozvážať zadarmo. A čo vás tam čaká? Výlet do vášnivého Ria de Janeiro, bubnová šou BATIDA a malé tanečnice z La Portella či Vivas Dance Group, ktoré rozprúdia latino zábavu v štýle samby, zatiaľ čo CirKusKus predvedie vzdušnú akrobaciu či žonglovanie. Nebude chýbať ani škola tanca a alegorický sprievod.

Na klzisku v Avion Shopping Parku môžete sledovať krasokorčuliarske predstavenie, ktoré vás prenesie do zamrznutých Benátok. Kraľovať mu bude bývalá slovenská reprezentantka Oli Beständig a jej žiaci či kolegovia z Krasoklubu Ondreja Nepelu. Ak budete mať chuť, môžete si v kreatívnych dielňach Talentus® vyrobiť vlastnú benátsku masku - vstup na klzisko bude v poobedňajších hodinách pre návštevníkov v maskách zdarma!

A naše fašiangové tradície poznáte?

Pochovávanie basy, folklórny sprievod, či ochutnávka tradičných slovenských dobrôt K-Z lásky k tradícii, to všetko čaká aj na vás. A prekvapením dňa bude výnimočná hudobno-tanečná šou Cimbal Brothers & Polemic. V Avion Shopping Parku sa budú baviť všetky generácie!

Ak to máte do bratislavského nákupného centra ďaleko, stačí si v prvú februárovú nedeľu zapnúť obľúbenú káblovú TURBO TV, ktorá z rodinného podujatia odvysiela priamy prenos, alebo sledovať podujatie počas celého dňa online na detskyfest.sk.

Fotogaléria

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia