FOTO Táňa Pauhofová stíha popri dcérke už aj pracovať! Na koho sa Míla podobá?

Táňa Pauhofová
Táňa Pauhofová
Zdroj: Instagram/tvjoj
2024-04-24 15:00:00 |

Jedna z najobľúbenejších slovenských herečiek si už viac ako rok užíva rolu matky. Tatiana Pauhofová si vie však popri materstve odskočiť aj do práce.

Tatiana Pauhofová sa krátko pred prekročením svojej 40-tky stala mamičkou. Spolu s manželom Jonatánom Pastirčákom vychovávajú dcérku Mílu, ktorá v októbri oslávila prvé narodeniny.

Krásna ryšavka sa nepridala k mamičkám, ktoré sa pár mesiacov po pôrode vrhajú do práce. Ako priznala v rozhovore pre Markiza.sk, väčšinu prvého roka bola doma so svojím dievčatkom. ,,Bolo to náročné, veľmi. Ale najväčší dar,” uviedla Tatiana, ktorá sa ale vrátila pred kamery predsa len pomerne skoro. A to v auguste minulého roka, čoho dôvodom bolo natáčanie druhej série seriálu Bláznivá Nikol, kde hrá hlavnú hrdinku.

,,Je to taká veľká matematika, ako to všetko zvládnuť. Ako byť aj dobrou mamou, aj dobrou partnerkou, aj profesionálne dobrou na pľaci. Ale dúfam, že to zatiaľ všetko dávame,” prezradila Tánička, klopkajúc si na čelo. 

O materstve rozpráva so širokým úsmevom, pretože dcérka jej každý deň prináša nové poznania. ,,Ja vlastne cez ňu objavujem krásu bežných vecí. Nejaký zvuk, aký je úžasný, alebo začíname robiť prvé kroky, tak sa z toho strašne teším,” nechala sa počuť nadšená herečka. A na koho sa malá Míla podobá? V tom majú všetci viac než jasno.

,,U nás sa vôbec neháda. Míla je úplne celý Jonko, celý ocko,” prezradila na záver populárna umelkyňa.

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Markiza.sk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia