KONEČNE to prišlo: Rodina Jána Dobríka hlási ÚŽASNÉ správy o ich synčekovi!

Ján Dobrík
Ján Dobrík
Zdroj: Instagram/tvmarkizaofficial, jan_dobrik
2024-04-24 19:00:00 |

Po nekonečne dlhých mesiacoch bolesti a trápenia si obľúbený herec Ján Dobrík spolu s rodinou vypočuli od lekárov krásnu správu. Synček Timko úspešne zvládol intenzívnu liečbu, ktorú podstupoval v dôsledku závažného ochorenia zvaného akútna leukémia.

V lete minulého roku zasiahla život herca Jána Dobríka a jeho rodiny veľmi smutná správa. 7-ročnému synčekovi Timkovi lekári diagnostikovali akútnu leukémiu. Chlapčekovým domovom sa zrazu stala nemocnica v Banskej Bystrici, kde naňho čakal kolotoč chemoterapií.

Ako sa hovorí, trpezlivosť a v tomto prípade aj sila a pozitívne myslenie, ruže prináša. Jankova manželka Lenka sa na Instagrame 18. apríla počas Dňa narcisov podelila o úžasnú novinku.

,,Dnes nemám narcis, ale v obývačke som našla tento rozprávkový lístok… Po 8 mesiacoch Timko úspešne zvládol intenzívnu chemo liečbu… Leukémia je v remisii, to zn. že ochorenie nie je aktuálne v jeho tele prítomné. Začal udržiavaciu liečbu, tiež chemo ale slabšia, bude to ešte približne 1,5 roka. Ale už je doma… Šťastný to chlapec,” napísala hercova polovička k sérii záberov, na ktorých možno vidieť nielen spomínaný lístok v tvare srdiečka, ale aj malého bojovníka s jeho o tri roky staršou sestričkou Nikolkou.

,,Každý deň počujem z jeho úst: “Dnes je najlepší deň”, pretože si v tom dni nájde ten “hajlajt”. Nehľadá životný zážitok. Lebo nový deň je tým zážitkom… Žime akoby každý deň bol tým prvým, nie posledným. A tak, že každý deň prináša nejaké svetlo… Aj malé sa ráta… Plačem a usmievam sa zároveň. Prežívam aj iné príbehy, menej nádejné, ale aj viac. Nič nie je isté, len sila a svetlo, ktoré má každý z nás,” zanechala silný odkaz Lenka tešiaca sa, že je jej rodina opäť spolu a pekne doma.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/leya.kozmetika

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia