SPOVEĎ Marty Jandovej: Svoju 50-tku neprežíva NAJŠŤASTNEJŠIE: Keď vidí svoju 10-ročnú dcéru, TOTO by chcela inak!

Marta Jandová
Marta Jandová
Zdroj: Instagram/tvjoj
2024-04-18 19:00:00 |

Čas letí ako voda a nie je milosrdný ani k celebritám. Známa speváčka Marta Jandová oslávila pred pár dňami svoju polstoročnicu, pri ktorej si uvedomila, že už nie je, bohužiaľ, najmladšia.

Speváčka Marta Jandová žila dlhých 15 rokov v Nemecku, kde spolu s dnes už exmanželom Thorstenom Mewesom pôsobili v rockovej skupine Die Happy. V roku 2009 sa vrátila naspäť do Česka, pričom v rovnakom období ju mali možnosť bližšie spoznať aj Slováci. Dcéra hudobnej legendy Petra Jandu, speváka skupiny Olympic, totiž prijala ponuku porotcovať v prvej sérii šou Česko Slovenská SuperStar. Aj posledné roky je verná rovnakej pozícii, no v projekte Česko Slovensko má talent.

Pri pohľade na atraktivnu brunetku by málokto povedal, že ju už na chrbte zdobí päť krížikov. Marta 13. apríla oslávila okrúhlych 50 rokov, pričom pre portál Blesk.cz priznala, že určite nepatrí medzi ľudí, ktorí vek neriešia.

,,Budem úprimná, príjemné to nie je. Keď vidím svoju 10-ročnú dcéru, tak si hovorím, že by bolo lepšie, keby som mala 30, a keby som toho mala ešte veľa pred sebou. Na druhej strane, 50-tka v tejto dobe? Pokiaľ budem mať šťastie, tak som ešte len v polovici. Dobré je, že som si užila úspech, užila som si rockového života, a tak teraz som tá múdra,” uviedla na rovinu známa porotkyňa.

Marta je maminou jedinej dcéry Marie, ktorú jej fanúšikovia veľmi nepoznajú, keďže svoju Marušku na sociálnych sieťach neukazuje. Aký majú dievčatá vzťah?

,,Dúfam, že veľmi pekný. Už je trošku v puberte, tak uvidíme, ale dúfam, že s nami bude chcieť byť stále. Večne ju ale môcť chrániť nebudem,” uvedomuje si milujúca mamina. Práve narodenie dievčatka považuje za najšťastnejší okamih svojho života, kedy dostala to, po čom veľmi túžila.

,,Keď som ju prvýkrát držala v náručí. A to šťastie prežívam celú dobu, pretože je úžasná. Samozrejme, je to moje dieťa, takže je pre mňa najúžasnejšia.”


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Blesk.cz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia