FOTO Mamička upravuje dcére vlasy šokujúcim spôsobom: Vy by ste na toto pristúpili?

FOTO Mamička upravuje dcére
Zdroj: Instagram/the_original_shopping_queen
2024-04-17 15:00:00 |

Každý milujúci rodič sa snaží pre svoje deti robiť všetko, čo im vidí na očiach. Je však konanie tejto mamičky správne?

Vlasy sú koruna krásy a už odmalička to vedia aj dievčatká, ktoré snívajú o dlhých vláskoch, aké nosia princezné. Avšak nie každej je to, bohužiaľ, dopriate. 

Mamička, ktorej dcérka bola nešťastná zo svojich vláskov, sa rozhodla, že jej spraví radosť príčeskami. Proces, ako 7-ročnej slečne nasadzuje umelé vlasy, zobrazila aj na video. 

,,Moja dcéra miluje vlasy (parochne/predlžovanie vlasov) viac ako akékoľvek hračky,, takže toto je vždy jej darček. Používame kolagén a masírujeme jej vlasy, ale akékoľvek ďalšie tipy sú vítané. Všetky milé komentáre jej odovzdám,” napísala mamička do príspevku na Instagrame. Namiesto očakávaných milých reakcií však prišla vlna kritiky.

,,Bože môj... Ako to môžete urobiť.. Dajte jej trochu sebavedomia. Každý je iný!!!!” odkázala žene jedna z množstva pobúrených užívateliek Instagramu. Iné jej poradili, aby jej vlasy ostrihala alebo jej na noc do vlasov aplikovala kokosový olej, ktorý urýchľuje ich rast a hustotu. Ďalšia zase odporučila rozmarínový olej.

Napriek tomu, že video nezožalo očakávaný úspech, predpokladáme, že nejde o každodennú záležitosť, ale len o úpravu zovňajšku v rámci hry.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/the_original_shopping_queen

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia