Úplne ako sestry! Z dcéry Zuzany Belohorcovej je poriadna KOČKA: Wau, to sú jej PRIRODZENÉ...

Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová
Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova
2024-03-23 15:00:00 |

Z dcéry Zuzany Belohorcovej rastie krásna slečna! Salma nedávno oslávila 14 rokov a má za sebou parádnu babskú jazdu so svojou maminou, ktorá ju vzala do Madridu.

Bývalá moderátorka erotickej relácie vychováva so svojím manželom Vlastom Hájekom, s ktorým tvorí pár 15 rokov, 14-ročnú dcéru Salmu a 10-ročného syna Nevia.

Staršia ratolesť je už Zuzkinou veľkou parťáčkou, pričom dievčatá spolu určite riešia všetky typicky ženské veci. Dôkazom, že si skvele rozumejú, sú aj ich najnovšie snímky z babskej jazdy v Madride, o ktoré sa celebritná mamina podelila so sledovateľmi na Instagrame.

Salma už nie je žiadne dievčatko, ale jedna veľká pôvabná slečna. A keďže Zuzka na 48 rokov absolútne nevyzerá, blondínky pôsobia skôr ako sestry než mama s dcérou. Podobné reakcie sa vyskytli aj pri ich spomínaných záberoch, avšak viaceré dámy sa pozastavili i nad inou vecou.

,,Ja týmto vyplazeným jazykom nikdy nerozumiem,” znie jeden z komentárov, ktoré krútia hlavami nad “fotkovým trendom” posledných rokov.

Pozornosti neušlo ani Salmino krásne dlhé háro, žeby nebolo jej prirodzené? ,,Zuzka a to už môže mať v škole na Tenerife predĺžené vlásky?” opýtala sa influencerky Adriana. ,,Slečna už má predĺžené vlasy?” zaujímala sa aj ďalšia fanúšička. Ani jedna z nich sa ale odpovede nedočkala. 

 


 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia