FOTO Do slovenského šoubiznisu pribudlo ďalšie dieťatko: Krásnou správou sa pochválila hviezda Let's Dance!

FOTO Do slovenského šoubiznisu
Zdroj: Instagram/jd4football
2024-04-14 19:00:00 |

Dva mesiace po oznámení o očakávaní chlapčeka, ktoré vyzeralo ako z filmu, sa známy slovenský športovec pochválil radostnou novinou. Chlapček je už na svete!

 Bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica sa ešte nedávno zvŕtal na parkete deviatej série tanečnej šou Let's Dance. V treťom kole však vypadol. Janko neskrýval smútok a sklamanie, no na druhej strane mu aspoň ostalo viac voľného času pre jeho tehotnú snúbenicu Dianu Kačurovú. 

Dvojica pred dvomi mesiacmi verejnosti prezradila, že sa pripravuje na príchod chlapčeka. Oznámenie informácie o pohlaví zaľúbenci poňali skutočne veľkolepo. Spolu s Jankovou dcérkou Ninkou, ktorú má s predchádzajúceho vzťahu s Miss Slovensko 2006 Magdalénou Šebestovou, zavítali na futbalový štadión, kde keď otecko kopol gól do brány, rodinka sa zrazu zahalila do modrého dymu a konfiet.

Drobček je už na svete a vypýtal sa na svet presne 10. apríla. ,,Ahojte kamaráti. Chceme sa s vami podeliť o radostnú chvíľu.  Dnes o 17.52 sa narodil naš synček,” napísal 42-ročný fešák k prvým snímkam z pôrodnice. Srdečne gratulujeme a mamine s bábätkom prajeme veľa zdravia! 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/jd4football

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia