Natália Puklušová šokuje! Herečka už mala rodiť, no namiesto toho robila toto!

Natália Puklušová
Natália Puklušová
Zdroj: Instagram/nataliapuklusova
2023-12-07 11:00:00 |

Keby išli veci podľa plánu, Natália Puklušová už mala byť v tejto chvíli maminou. Avšak ako sa hovorí, človek mieni, život mení. Jej dcérke sa zrejme na svet ešte nechce. Obľúbená herečka tak prvú adventnú nedeľu stále trávila doma a neuveríte, čo robila.

Natália Puklušová, ktorú si mnoho Slovákov obľúbilo najmä vďaka energickej a vtipnej postave Petry v seriáli Oteckovia, sa v máji podelila o radostnú novinu. Fanúšikom oznámila, že s milovaným priateľom Michalom Margušom čakajú dieťatko. 

Herečka prezradila, že pod srdcom nosí dievčatko, pričom radostné, ale i menej úsmevné momenty zdieľa aj so svojimi sledovateľmi na Instagrame. Natáliini priaznivci tak vedia, že jej tehotenstvo malo prísť počas víkendu do finále. 

 

Namiesto napochodovania do pôrodnice sa ale známa kráska pustila do upratovania a pečenia. ,,Koľko mi podľa vás ostáva do pôrodu pri takejto aktivite?” opýtala sa Naty pri svojom videu, v ktorom so znechuteným výrazom tváre umýva podlahu.

,,Som myslela, že dnes to príde, ale zatiaľ nič. Tak upratujem. A Kuki tiež. Na chladničke má zoznam. Minule, keď mi umýval podlahu, tak som sa smiala, že to proste muži nevedia urobiť tak, aby sme boli spokojné. Tak som to, samozrejme, zmyla ešte raz. Lebo to treba pritlačiť! Nielen tak hala-bala, nie? No proste ideme ďalej,” napísala Puklušová. 

,,Takže namiesto rodenia som dnes napiekla kokosky a vanilkové rožky,” neprestávala šokovať budúca mamina, ktorá si za svoju energiu a vitálnosť tesne pred vytúženou chvíľou zaslúži skutočný obdiv.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/nataliapuklusova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia