Maminky, nechajte sa skrášliť od detí

Maminky, nechajte sa skrášliť
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-11-24 12:06:56 |

Vymyslieť zábavu na chladné jesenné či zimné večery nie je veru ľahké. Ak sa chcete zasmiať, vytiahnite šminky, ktoré už nepoužívate, no ešte nie sú zrelé do koša a dajte ich do rúk ratolestiam.

Odvahu nechať sa namaľovať deťmi nenazbiera každá mamina. Skôr naopak, keď sa zmocnia našich šminiek, vlasy nám stoja dupkom a zachraňujeme, čo sa dá. Určite však na toaletnom stolíku nájdete aj nejaké tie kúsky, ktoré ste nahradili novými, no ešte vám je ich ľúto vyhodiť. Urobte deťom radosť a dovoľte im, aby vám vyrobili mejkap podľa vlastných predstáv. Je viac ako pravdepodobné, že sa nebudú zhodovať s vašimi, no možno vám práve nový spôsob nanášania šminiek otvorí nové obzory a ak nie, určite si spolu užijete kopec zábavy.

Pozrite si mamy, ktoré na to pristali. Výsledkom sú naozaj rozkošné „nové tváre“ maminiek, ktoré svorne skonštatovali, že dôležitá je aj tak vnútorná krása a najmä radosť detí, ktoré mohli robiť niečo inak zakázané. No nestoja tie vysmiate oči za to, aby sme obetovali trochu času a pár šminiek?

 


Foto: youtube.com
Zdroj: youtube.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia