Najrealistickejšia fotka, akú ste kedy videli

Najrealistickejšia fotka, akú ste
Ilustračné foto
Zdroj: facebook/Life of dad
2015-04-22 00:30:36 |

O tejto fotke rozprávajú tisíce rodičov. Dojčiaca mama na toalete ich rozdelila na dva tábory. Nech už máte na to akýkoľvek názor, treba uznať, že zaujala.

Od pondelka, kedy bola fotka, na ktorej mama sedí s úsmevom na záchode a z jej prsníka pije mlieko dcérka stojaca pri nej, si ju na webe Life of Dad na Facebooku pozrelo viac ako 211-tisíc ľudí a má vyše 25 000 zdieľaní. Veľavravný titulok: „Každý rodič pozná túto radosť“ asi netreba komentovať. Zábavná fotka však spôsobila medzi rodičmi poriadny rozruch. Po tom, keď sa všetci zhodli, že na snímke dieťa naozaj pije mlieko z prsníka a nedrží mamin lakeť, mnohí začali s kritikou.

„Je to hnus. Myslím, že dieťa, ktoré už vie chodiť, môže počkať, než sa mama vráti z toalety. Vy by ste jedli na záchode?“ poznamenáva jeden diskutujúci. Na druhej strane sa však pod fotkou objavili tisícky podporných komentárov. „Všetkých troch synov som bez problémov dojčila a kŕmila z fľaše aj na záchode. Keď je dieťa hladné, jednoducho mu nemôžete povedať,, aby počkalo,“ napísala jedna z mám. „Pripadá mi zaujímavé, že ľudia majú problém s dojčením na toalete vo vlastnom dome, ale dojčenie na verejných toaletách je úplne normálne,“ pridáva ďalšia.
 

„Mier a pokoj na záchode nie je ničím viac než spomienkou ... Ako rodičia sme všetci na tej istej lodi,“ považuje scénu na fotke za úplne normálnu ďalší z rodičov. „Je to ten najrealistickejší obrázok, aký som kedy videla,“ zhrnula to dokonale jedna užívateľka.

 

Prečítajte si tiež:

Každá mama je jedinečná

Dievča majú v rodine po neuveriteľných 200 rokoch

foto. facebook/Life of Dad
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia