Veľkonočné puzzle: Nájdite vajíčko medzi kvetinami

Veľkonočné puzzle: Nájdite vajíčko
Ilustračné foto
2017-04-14 00:30:42 |

A máme tu ďalší z hlavolamov, nad ktorým si môžu hlavy potrápiť deti aj dospelí. Komu sa podarí vajíčko nájsť, je majster. Nie je to vôbec jednoduché.

Vďaka scéne plnej farebných kvetín je možnosť nájsť nenápadné vajce takmer nulová. Nehľadáte totiž veľkonočnú maľovanú kraslicu alebo nápadné biele vajíčko, ale malé klasické hnedasté vajce. Ide naozaj o veľmi náročnú úlohu, ktorá vašu pozornosť riadne potrápi. Určite je to však veľmi dobrá rozcvička pre vaše oči, preto by ste sa nemali rýchlo vzdávať. Možno malá nápoveda - sústreďte sa hlavne na ľavú časť obrázka.

Ak ste neuspeli s vajíčkom, možno sa vám bude lepšie dariť pri hracích kockách. Všetky okrem jednej sú klasické, na stenách majú od jednej po šesť bodiek. Tá, ktorú máte nájsť, má na jednej stene bodiek 7. Táto úloha je podľa nás predsa len o niečo jednoduchšia, i keď nepotrvá dlho a oči sa vám budú z mora bodiek krížiť. Pomôžeme vám aj tu - podobne ako pri vajci si všímajte najmä ľavú stranu. Tieto puzzle vytvorila spoločnosť Casumo.

No a do tretice poďme hľadať spiaceho trpaslíka.Záhradka rozkvitla, plodiny sa objavili a aj keď majú trpaslíci ešte veľa práce, jeden už nevládal a zavrel oči, Nápoveda pre tieto puzzle znie, aby ste hľadali v spodnej polovici obrázka.  

Riešenie nájdete vo Fotogalérii pod článkom.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Potrápte si oči a mozog: Nájdite lienky a bábätká

Precvičte deťom jazýčky

 

 

 

Fotogaléria


Foto: Bloom and Wild
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia