Top darčeky pod stromček pre najmenších

Top darčeky pod stromček
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2016-12-04 00:30:39 |

Deťom sa darčeky kupujú najľahšie. Tie totiž na rozdiel od dospelých vždy vedia, čo chcú. Ako však potešiť tých najmenších, pre ktorých je najdôležitejšie plné bruško a blízkosť rodičov?

Nenájde sa snáď rodič, ktorý by nechcel urobiť radosť pod stromčekom aj tomu najmenšiemu drobčekovi, i keď tomu sú ešte všetky darčeky "ukradnuté". To, že sa ešte z nich nedokáže tešiť neznamená, že mu nemôžete nejaké darovať. Položte pod stromček hračku, s ktorou sa bude vedieť pohrať o pár týždňov alebo kúpte niektorú z praktických pomôcok, ktorá sa vám pri bábätku zíde. Máme pre vás niekoľko tipov na darčeky vhodné pre tie najmenšie, ale aj väčšie deti:

 

Táto pružná loptička je ideálna od narodenia. Zaujme farebnosťou, je ľahko uchopiteľná aj pre malú rúčku, vydáva zvuky. Tento typ hračiek je výbornou voľbou pre dobrú cenu a mnohostranné použitie.

 

 

Senzorická hrkálka má výrazné farby, je z mäkkého materiálu a vydáva zvuky. Rozvíja všetky zmysly už od narodenia.

 

Vĺčiky milujú všetky deti. Točí sa, svieti a stále sa je na čo pozerať. S takouto hračkou uspejete už aj u polročného drobčeka. 

 

S týmto nafukovacím valcom, resp. rolerom si užije dieťa kopu zábavy. Dá sa vďaka nemu nielen pohybovať, ale použiť ho aj ako sedačku, počúvať veselé melódie a sledovať prevaľujúce sa guľôčky. 

 

Mäkké penové puzzle nechýbajú snáď v žiadnej domácnosti s malými deťmi. Môžu sa na nich hrať, loziť po nich, gúľať sa, vďaka obrázkom spoznávať svet a ešte si aj precvičia jemnú motoriku.

 

S týmito veselými kolkami - opičkami, sa výborne zabavia deti zhruba od jeden a pol roka. precvičia si motoriku, koordináciu, rovnováhu, presnosť a kreativitu. 

 

Máša a medveď, to je hit už niekoľko sezón a ich popularita stále neklesá. S postafvičkami z tejto kultovej série rozprávok uspejete u malých detí vždy. Je len na vás, či to bude lego, vláčkodráha alebo napríklad hodiny. 

Odporúčame vám tiež:

Pre pobavenie: Ako nestratiť dieťa v dave

Hračky, ktoré pred Vianocami najviac bodujú

 

Fotogaléria


Foto: iPark.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia